ΓΔ: 953.05 0.15% Τζίρος: 22.28 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:14:08 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑ ΠΕΛΩΝΗ

Τσίπρας- Πελώνη: Διασταύρωσαν τα ξίφη τους για το λοκντάουν στη Μύκονο

Τα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα που αποφασίστηκαν για τη Μύκονο λόγω της ανησυχητικής τοπικής έξαρσης της επιδημίας κατά τα τελευταία 24ωρα, ήταν η αιτία της πολιτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και την Αριστ. Πελώνη.
Aristoteleia Peloni, Kyvernisi
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρ. Πελώνη: Εμπρηστικές επιθέσεις δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία

Οι εμπρηστικές επιθέσεις έγιναν τα ξημερώματα σε ένα γυμναστήριο και ένα κατάστημα με παιδικά ρούχα, στην περιοχή του Βύρωνα, τα οποία ανήκουν στη σύζυγο του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά.
Aristoteleia Peloni, Kyvernisi
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πελώνη: Δεδομένη η απόφαση της κυβέρνησης να στηρίξει τις επιχειρήσεις

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Λιβύη αλλά και στα self test. Τι είπε για τα μέτρα στήριξης στις επιχειρήσεις.
Aristoteleia Peloni, Kyvernisi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πελώνη: Την ερχόμενη εβδομάδα οι αποφάσεις για λιανεμπόριο - σχολεία

Βασικός πυλώνας της στρατηγικής είναι και ο εμβολιασμός, υπογράμμισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, σημειώνοντας ότι κάθε εβδομάδα που περνάει έχουμε 200.000 περισσότερους εμβολιασμούς που προστίθενται.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρ. Πελώνη: Μέσα στο 2021 η επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Ουάσινγκτον

Το εξαιρετικά καλό επίπεδο σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, τόνισε σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος, αναφέροντας μάλιστα την πιθανότητα επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, εφόσον το επιτρέψει η πανδημία.