ΓΔ: 1193.32 -0.90% Τζίρος: 76.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ

Το American Dream του ΣΥΡΙΖΑ, οι ζημιές σε βιομηχανίες και η Μ. Λάτση

Ο Στέφανος Κασσελάκης, η ηγετική ομάδα και το αμερικανικό όνειρο του ΣΥΡΙΖΑ, οι βαριές ζημιές σε βιομηχανίες της Λάρισας, οι επενδύσεις της Μ. Λάτση, η ευαισθησία του Χρ. Σταϊκούρα και οι Γερμανοί τουρίστες που ξοδεύουν λίγα.
Chistos Staikouras
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταϊκούρας: Έργα - σημαίες όπως το Πάτρα-Πύργος ολοκληρώνονται

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Δημοσιογράφο/Ιδρυτή του ypodomes.com, Νίκο Καραγιάννη κατά την τελευταία μέρα των εργασιών των Olympia Forum IV.
Christos-Staikouras
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Άτυπο Συμβούλιο υπουργών Μεταφορών της ΕΕ ο Χρ. Σταϊκούρας

Στην ατζέντα του Συμβουλίου θα τεθούν πολιτικές που μπορούν να διασφαλίσουν την ισότιμη πρόσβαση στο σύστημα μεταφορών για όλους, με ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα των αραιοκατοικημένων περιοχών.
Chistos Staikouras
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταϊκούρας: Τα έργα που αλλάζουν τη μορφή της χώρας το επόμενο διάστημα

Ο υπ. Υποδομών και Μεταφορών, ανέλυσε τις έξι βασικές δέσμες δράσεων για την πραγματοποίηση μικρών και μεγάλων δημοσίων έργων, όπως το Μετρό της Θεσσαλονίκης, το Μετρό της Αθήνας, αλλά και τα μεγάλα οδικά έργα.
Chistos Staikouras
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σταϊκούρας: Παρεμβάσεις και έκτακτα μέτρα σε 3 άξονες για τις υποδομές

Τα έργα θα συμπεριληφθούν στο Εθνικό Σχέδιο Ανθεκτικότητας και Ανάκαμψης κατόπιν αναθεώρησής του, με στόχο την αποκατάσταση της προβασιμότητας στις πληγείσες από την κακοκαιρία Daniel περιοχές.
Chistos Staikouras
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπ. Μεταφορών: Πάνω από 63 εκατ. για έργα συντήρησης και αποχιονισμού

Mε σκοπό την έγκαιρη λήψη μέτρων υπέρ της οδικής ασφάλειας και της απρόσκοπτης κυκλοφορίας των οχημάτων ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας υπέγραψε τις απαραίτητες αποφάσεις.
Christos-Staikouras
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταϊκούρας: Υψηλή προτεραιότητα μας τα έργα αξιοποίησης υδάτινων πόρων

Ο υπουργός τονίζει ότι κάθε ένα από τα έργα που υλοποιεί το Υπουργείο έχει ξεχωριστή σημασία για τη βιώσιμη ανάπτυξη μικρών ή μεγαλύτερων περιοχών ή και ολόκληρης της χώρας, καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών.
Christos-Staikouras
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σταϊκούρας: Προχωράμε έργα που βελτιώνουν την ζωή των πολιτών

Σχετικά με το έργο που έχει εκτελεστεί κατά τις τελευταίες 15 ημέρες στο Υπουργείο, ειδική αναφορά έγινε, μεταξύ άλλων, στις προσπάθειες εκσυγχρονισμού του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας.