ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Ανοίγουν τα καταστήματα ΟΠΑΠ από την 1η Φεβρουαρίου

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς θα παραμείνουν κλειστά τα Opap Play, και τα πρακτορεία θα λειτουργήσουν τηρώντας τα ίδια περιοριστικά μέτρα όπως και τα καταστήματα.

Aπό την Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου ανοίγουν και τα καταστήματα ΟΠΑΠ υπό την προϋπόθεση πάντα ότι αυτό θα επιτραπεί από τα επιδημιολογικά δεδομένα όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς σημειώνοντας οτι θα παραμείνουν κλειστά Opap Play ενώ τα πρακτορεία θα λειτουργήσουν τηρώντας όλα τα μέτρα κατά του κορονοϊού, όπως και τα καταστήματα.

Παράλληλα ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι αλλάζει ο αριθμός των επιβαινόντων στα ταξί και θα επιτρέπονται 2 επιβαίνοντες πλέον πλην του οδηγού. Επίσης θα επιτρέπεται σε ήδη ελλιμενιζόμενα σε ελληνικά λιμάνια κρουαζιερόπλοια να μετακινηθούν σε ναυπηγεία αποκλειστικά της ηπειρωτικής Ελλάδας για εργασίες επισκευών και συντήρησης.

Υπενθυμίζουμε πως θα ανοίξουν και τα Γυμνάσια - Λύκεια από 1η Φεβρουαρίου. Να σημειωθεί ότι στις επιβαρυμένες περιοχές στις οποίες ισχύουν επιπλέον περιοριστικά μέτρα, τα Λύκεια θα συνεχίσουν να λειτουργούν με το σύστημα της τηλε-εκπαίδευσης, ενώ τα Γυμνάσια θα λειτουργούν δια ζώσης.

Ακόμη, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων ανακοίνωσε την άρση των πρόσθετων περιοριστικών μέτρων για την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, τις Τοπικές Κοινότητες Ανθήλης του δήμου Λαμιέων και Παλαικάστρου του δήμου Σητείας- Λασιθίου και τη νήσο Κάλυμνο από την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις 6 το πρωί, καθώς όπως είπε το επιδημιολογικό φορτίο έχει μειωθεί σημαντικά.

Παράλληλα, λόγω αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου αποφασίστηκε η λήψη πρόσθετων περιοριστικών μέτρων για τον οικισμό Ρομά της δημοτικής ενότητας Δυστίων του δήμου Κύμης-Αλιβερίου της περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας από αύριο το πρωί, 23 Ιανουαρίου, στις 6πμ και έως την 1η Φεβρουαρίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξαν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα με εξαίρεση την Κοζάνη

Τα αυξημένα μέτρα πρόληψης και υγιεινής που εφαρμόζονται. Τα Καταστήματα ΟΠΑΠ στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεότερης ενημέρωσης. – Τι ισχύει για παιχνίδια και κληρώσεις.