ΓΔ: 1201.98 -1.44% Τζίρος: 48.19 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:59:32 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ

Σχοινάς: Καθοριστική η Κεντρική Μακεδονία για την παραγωγική δομή της Ελλάδας

Μιλώντας στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων που πραγματοποιείται στην Εδεσσα, είπε ότι, η Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν και είναι πάντα στυλοβάτης της επιχειρηματικότητας.
Margaritis Sxoinas, Komision, Evropaiki Epitropi
ΔΙΕΘΝΗ

Σχοινάς: «Καμία έκπτωση στις αξίες μας- Οι γείτονες πρέπει να γίνουν Ευρώπη»

Με αναφορές στις ακολουθούμενες πολιτικές της ΕΕ, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν επεσήμανε ότι το μεγαλύτερο επίτευγμα του ενιαίου ευρωπαϊκού οικοδομήματος είναι το σύνολο των ανθρωποκεντρικών πολιτικών που συνθέτουν τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής.
Margaritis Sxoinas, Komision, Evropaiki Epitropi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σχοινάς: Η Ελλάδα έχει στήριξη για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν έφερε ως παράδειγμα τα 520 εκατ. ευρώ που κατευθύνει η Ελλάδα στην πρωτοβουλία ανεφοδιασμού και επαναφόρτισης για τη θεαματική ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης της χώρας.
Margaritis Sxoinas, Komision, Evropaiki Epitropi
ΔΙΕΘΝΗ

Έτοιμες οι νέες προτάσεις της ΕΕ για τη λήψη μέτρων κατά της Ρωσίας

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν σημείωσε ότι «αυτή η σημαντική πρωτοβουλία πηγάζει από τα διδάγματα που αντλήθηκαν από τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν ως αποτέλεσμα της παράνομης ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία».
Margaritis Sxoinas, Komision, Evropaiki Epitropi
ΔΙΕΘΝΗ

Μ. Σχοινάς: Βλέπουμε τη νέα Ευρώπη των πράξεων και όχι της ανάλυσης

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μίλησε από τη Βιέννη για την Ευρωπαϊκή Ένωση που γεννήθηκε μέσα από την Ουκρανική κρίση, για την αντιμετώπιση που θα έχουν οι πρόσφυγες αυτού του παράλογου πολέμου και για την Ουκρανία που όπως είπε είναι ήδη μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας.
Margaritis Sxoinas, Komision, Evropaiki Epitropi
ΔΙΕΘΝΗ

Σχοινάς: Ανάγκη προετοιμασίας για την αντιμετώπιση κυβερνοεπιθέσεων

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν αναφέρθηκε ενδεικτικά στην περίπτωση της Λευκορωσίας και πιο πρόσφατα στην Ουκρανία που χτυπήθηκε από ένα κύμα κυβερνοεπιθέσεων με στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας.
EMA, Evropaikos Organismos Farmakon
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυξημένες εξουσίες στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων ενέκρινε το Συμβούλιο της ΕΕ

Οι νέοι κανόνες θα επιτρέπουν στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων να παρακολουθεί στενά και να μετριάζει τις ελλείψεις φαρμάκων και ιατροτεχνολογικών προϊόντων κατά τη διάρκεια σοβαρών συμβάντων.
ΔΙΕΘΝΗ

Σχοινάς: Θα υπερασπιστούμε τα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

«Η ΕΕ διαβεβαιώνει ότι όσοι αναζητούν να επιτεθούν στην Ευρώπη χρησιμοποιώντας ως όπλο την ανθρώπινη δυστυχία, πρέπει να γνωρίζουν ότι θα υπερασπιστούμε τα σύνορα» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης: Με δόσεις η πληρωμή των λογαριασμών ρεύματος

Tην έμφαση που δίνει η κυβέρνηση στη στήριξη των νοικοκυριών και ιδιαίτερα των ευάλωτων όσον αφορά τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος και το κόστος της θέρμανσης τον χειμώνα που έρχεται τόνισε ο πρωθυπουργός.