ΓΔ: 878.76 -0.45% Τζίρος: 44.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΜΑΣΚΑ

Αδ. Γεωργιάδης: Παραμένει στο 6% ο ΦΠΑ σε μάσκες και αντισηπτικά

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δήλωσε πως με τον κορονοϊό να παρουσιάζει ξανά έξαρση και τις μάσκες να παραμένουν υποχρεωτικές σε ορισμένους χώρους, θα καθυστερήσει τουλάχιστον μέχρι τέλος του έτους η αύξηση του ΦΠΑ.
Aeroplano, Airplane
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος στην υποχρεωτική χρήση μάσκας σε αεροπλάνα και αεροδρόμια

Επισημαίνεται ότι οι κανόνες ειδικά για τις μάσκες θα συνεχίσουν να διαφέρουν ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία, ενώ υπογραμμίζεται ότι οι ευάλωτοι επιβάτες θα πρέπει να συνεχίσουν να φορούν μάσκα προσώπου ανεξάρτητα από τους κανόνες.
Aerodromio Makedonia, Macedonia Airport, Fraport
ΔΙΕΘΝΗ

Βγαίνουν οι μάσκες σε αεροδρόμια και αεροπλάνα της ΕΕ από τις 16 Μαΐου

Η επικαιροποίηση του εν λόγω κοινού πρωτοκόλλου λαμβάνει υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις στην πανδημία, ιδίως τα επίπεδα εμβολιασμού και την φυσικά αποκτηθείσα ανοσία, καθώς και τη συνοδευτική άρση των περιορισμών.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθαρά Δευτέρα χωρίς μάσκες προστασίας στους εξωτερικούς χώρους

Με απόφαση της αρμόδιας επιτροπής που συνεδρίασε σήμερα, από το ερχόμενο Σάββατο 5 Μαρτίου δεν θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας. Λεπτομέρειες θα διευκρινιστούν από σχετική υπό έκδοση ΚΥΑ.
Maskes, Koronoios, FFP2, Corona Virus
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η χρήση της μάσκας θα είναι από τα τελευταία μέτρα που θα αρθούν

Η χρήση μάσκας προσώπου θα είναι από τα τελευταία μέτρα που θα αρθούν, ενώ μπορεί να παραμείνουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε εσωτερικούς χώρους με συνωστισμό και σε δομές φροντίδας υγείας.