ΓΔ: 894.3 0.00% Τζίρος: 58.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

MYTILINEOS

Νέες δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από τον Όμιλο Mytilineos

Όπως τονίζεται η εταιρεία ολοκλήρωσε εντός του 2021 την παροχή του απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού για την άρτια λειτουργία της Αίθουσας Επειγόντων Περιστατικών και της Παιδιατρικής Κλινικής των Γενικών Νοσοκομείων Πειραιά «Τζάνειο», Κύμης και Αγρινίου.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα του Business Daily την περασμένη εβδομάδα (5/9 - 11/9)

H ναυμαχία» των φρεγατών με έπαθλο ύψους 5 δισ., ο θάνατος του Γιώργου Αρώνη, προέδρου του Αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος που έφυγε από τη ζωή, και το online delivery που αναπτύσσεται ραγδαία, καθώς νέοι παίχτες εντείνουν τον ανταγωνισμό ήταν μεταξύ των θεμάτων του Business Daily που διαβάστηκαν περισσότερο την προηγούμενη εβδομάδα.
ESG

Η MYTILINEOS στη μάχη της πυρόσβεσης με 4 ελικόπτερα τύπου Ericson

Τα ελικόπτερα είναι καθοδόν προς τη χώρα μας, θα παραμείνουν 60 μέρες από την ημερομηνία άφιξης τους, ώστε να αποσοβηθεί ο κίνδυνος αναζωπυρώσεων ή νέων πυρκαγιών, ενώ το κόστος διάθεσής τους ανέλαβε πλήρως η εταιρεία.
Aluminio_Ellados
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ράλι διαρκείας της τιμής αλουμινίου, μεγάλα οφέλη για τη Mytilineos

Η ανατροπή συσχετισμών προσφοράς - ζήτησης διαμορφώνει τις προϋποθέσεις για ρεκόρ της τιμής πάνω και από τα 3.000 δολ./τόνο. Τα μισά λειτουργικά κέρδη της Mytilineos προήλθαν από τον τομέα μεταλλουργίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι εκτιμήσεις των αναλυτών για την Mytilineos, έρχεται «απογείωση» μεγεθών

Σύμφωνα με την διοίκηση της Mytilineos τα οικονομικά αποτελέσματα του 2021 θα κλείσουν σε επίπεδα ρεκόρ, ενώ από το 2022 τα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας αναμένεται να «απογειωθούν». Τι ξεχωρίζουν οι χρηματιστηριακές.