ΓΔ: 789.71 -0.22% Τζίρος: 1.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:36:11 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΙΑΤ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζέφρι Πάιατ: Εξαιρετική τιμή η πρόσκληση Πελόζι στον Κυρ. Μητσοτάκη

Ο απερχόμενος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα αναφέρθηκε στην πρόσκληση του Κογκρέσο στον Έλληνα πρωθυπουργό. Ο Τζο Μπάιντεν είναι βαθιά αφοσιωμένος στις σχέσεις μας με την Ελλάδα, πρόσθεσε.
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τζέφρι Πάιατ προορίζεται για νέος υφυπουργός Εξωτερικών στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου ο κ. Πάιατ θα είναι υπεύθυνος για θέματα τα οποία αφορούν την ενέργεια και θα αναλάβει τη θέση του αφού αποχωρήσει από πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζ. Πάιατ: Αναβαθμισμένος ο ρόλος της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ μετά τον πόλεμο

Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα στους Δελφούς ότι με την εισβολή στην Ουκρανία άρχισε μία αναθεωρητική περίοδος του Πούτιν και διαβεβαίωσε ότι οι κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας για τους S-400 δεν αλλάζουν.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Β. Κικίλιας: Ρεκόρ απευθείας πτήσεων από τις ΗΠΑ προς την Ελλάδα το 2022

Επικαιροποίηση μνημονίου συνεργασίας Ελλάδας-ΗΠΑ στον τουρισμό μετά από 31 χρόνια υπογράφηκε σήμερα μεταξύ του υπουργού Τουρισμού και του πρέσβη των Η.Π.Α. στη χώρα μας, Τζέφρι Πάιατ. 
payatt, paiat, usa
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζ. Πάιατ: Η Ελλάδα απολαμβάνει τη στήριξη των ΗΠΑ σε σημαντικά θέματα

Ο πρέσβης των ΗΠΑ αναφέρθηκε στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής στην Ελλάδα που έγιναν σημαντικά βήματα, όπως η Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία τώρα στην ουκρανική κρίση έχει μεγάλη σημασία.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τζ. Πάιατ: Μεγάλο βήμα ο πλωτός σταθμός LNG στην Αλεξανδρούπολη

O πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα εξέφρασε τα συγχαρητήρια του και χαρακτήρισε την απόφαση «ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για την ενεργειακή ασφάλεια και το κλίμα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη».
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πάιατ: Συνεχίζουμε την επένδυσή μας στην ελληνική επιχειρηματικότητα

O πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα δηλώνει εντυπωσιασμένος από την ανθεκτικότητα του ελληνικού λαού και του ελληνικού οικοσυστήματος επιχειρηματικότητας ακόμη και εν μέσω των προκλήσεων της πανδημίας.