bd-sprite
Φωτο: Alexandros Michailidis / SOOC

Λύνουν το γάμο τους Νικόλαος και Τατιάνα Μπλάτνικ

Όπως ανακοινώθηκε από την τέως Βασιλική οικογένεια οι δυο αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους μετά από 14 χρόνια. Θα συνεχίσουν να ζουν στην Ελλάδα.

Την λύση του γάμου τους αποφάσισαν ο τέως πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά από 14 χρόνια γάμου. 

Όπως ανακοινώθηκε από την τέως Βασιλική οικογένεια:

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαντήσεις σε 15 ερωτήσεις για την επιστολική ψήφο από το υπ. Εσωτερικών

Συνολικά 202.515 εκλογείς έχουν εγγραφεί στη σχετική πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών με τους εγγεγραμμένους να προέρχονται από 128 διαφορετικές χώρες εκ των οποίων 90 από αυτές δεν είχαν ούτε εκλογικό κέντρο στις τελευταίες εκλογές.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες

Tοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά (κυρίως ορεινά) μετά το μεσημέρι, μέτριοι έως ισχυροί άνεμοι στα πελάγη, θερμοκρασία σε σημαντική άνοδο στα δυτικά.