ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινωνία Ελλάδα: Κοινωνικά Νέα και Ειδήσεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες σήμερα στις περισσότερες περιοχές

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες σήμερα στην Αττική όπου τα φαινόμενα που κατά περιόδους θα είναι ισχυρά από αργά το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες θα έχει σήμερα η Θεσσαλονίκη.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρεμβάσεις του Δήμου Αθηναίων για ισότιμη πρόσβαση των ΑμεΑ στην πόλη

Μεταξύ των παρεμβάσεων ήταν νέες ράμπες σε γειτονιές και στο κέντρο, νέες θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ με σήμανση σε δρόμους και δημοτικά πάρκινγκ, υπηρεσίες για καλύτερη εξυπηρέτησή και εγκαταστάσεις που διευκολύνουν την πρόσβαση σε αθλητικές δομές.
estiasi, lockdown, koronoios, metra
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Save One Seat: Πρωτοβουλία στήριξης των επιχειρήσεων εστίασης

Το Save One Seat είναι μια μη κερδοσκοπική δράση που έχει σαν στόχο να στηρίξει τις επιχειρήσεις εστίασης που πλήττονται εδώ και περίπου έναν χρόνο από τις επιπτώσεις του κορονοϊού, τονώνοντας τη ρευστότητά τους και εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητά τους.
koronoios, EODY
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΔΥ: 25 κρούσματα κορονοϊού σε 974 rapid test σε 8 περιοχές της χώρας

Συνολικά, διενεργήθηκαν 974 rapid test από τα οποία ανευρέθησαν 25 κρούσματα θετικά στον κορονοϊό (SARS-CoV-2), ποσοστό θετικότητας (2,56%). Τα θετικά αποτελέσματα των ελέγχων αφορούν σε 14 άνδρες και 11 γυναίκες.
pierrakakis, texnologia, psifiakis diakyvernisis, 5G
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε δημόσια διαβούλευση η Βίβλος Ψηφιακού Μετασχηματισμού 2020-2025

Στη Βίβλο Ψηφιακού Μετασχηματισμού παρουσιάζονται στόχοι, κατευθυντήριες αρχές, στρατηγικοί άξονες παρέμβασης, αρχιτεκτονικός σχεδιασμός των συστημάτων, μοντέλο διακυβέρνησης και ο μηχανισμός σχεδιασμού και υλοποίησης έργων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με το πολεοδομικό «μπάχαλο»

Βλέπουμε στην πατρίδα μας μια εικόνα όπου δίπλα σε ένα σπίτι είναι ένα μαντρί, πιο δίπλα ένα ξενοδοχείο και πιο δίπλα ένα θερμοκήπιο, και με αυτή την εικόνα «μπάχαλου» δεν συμβιβαζόμαστε, είπε ο κ. Χατζηδάκης.