ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινωνία Ελλάδα: Κοινωνικά Νέα και Ειδήσεις

Patra-Karnavali-ekdiloseis

Ανοίγει η αυλαία του Πατρινού καρναβαλιού

Οι καρναβαλικές δράσεις ξεκίνησαν με τον τελάλη και το μουσικό άρμα, θα συνεχιστούν με την παράδοση του καρναβαλικού λαβάρου στον δήμαρχο, Κώστα Πελετίδη, και θα ολοκληρωθούν με την τελετή έναρξης, που θα πραγματοποιηθεί στις 9:00 το βράδυ στην πλατεία Γεωργίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κουπόνια αξίας 2 εκατ. ευρώ στις λαϊκές για τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες

Η ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών διαθέτει κουπόνια σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες ύψους 2 εκατ. ευρώ, ετησίως, παράλληλα με την διάθεση δωρεάν προϊόντων από τις κοινωνικές δομές των δήμων και τα σωματεία λαϊκών αγορών.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχονται αλλαγές στον ΚΟΚ και αυστηρά πρόστιμα για τις ΛΕΑ

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής ανακοίνωσε ότι το υπουργείο έχει έρθει σε επαφή με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων προκειμένου να χρηματοδοτηθεί «πακέτο οδικής ασφάλειας».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Kοντά στους άστεγους και άπορους του Δήμου Αθηναίων η Interamerican

Η εταιρεία είναι αρωγός του έργου του ΚΥΑΔΑ από το 2012, με τακτική χορηγία των εορταστικών γευμάτων του Πάσχα και της Πρωτοχρονιάς και με προσφορά, κατά την περίοδο της κρίσης, σημαντικών ποσοτήτων τροφίμων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέχρι και 25 ημέρες για να βρεθούν φάρμακα στη Θεσσαλονίκη

Εκατοντάδες ασθενείς περιμένουν μέχρι και 25 μέρες για να βρουν τα φάρμακα τους, με τις ελλείψεις να αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης, όπως καταγγέλει ο Φαρμαεκευτικός Σύλλογος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση του Ρουβίκωνα στις εφημερίδες Δημοκρατία και Espresso

Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστοι έφτασαν μέχρι τον τρίτο όροφο του κτηρίου, έριξαν μπογιές έγραψαν συνθήματα και προκάλεσαν φθορές, με τον Ρουβίκωνα να αναλαμβάνει αργότερα την ευθύνη της επίθεσης.