ΓΔ: 823.09 2.35% Τζίρος: 50.36 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Αλ. Σαρρηγεωργίου στο BD: Γιατί οι ασφάλειες έχουν μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών και διευθύνων σύμβουλος της Eurolife μιλά για τα νέα πεδία ανάπτυξης του κλάδου, τις δυσκολίες που δημιουργεί ο υψηλός πληθωρισμός, τις ιδιωτικές συντάξεις και την ασφάλιση έναντι κινδύνων από φυσικές καταστροφές.
Ιωάννης Λιανός, πρόεδρος Επιτροπής Ανταγωνισμού
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ι. Λιανός στο BD: Ποια αγαθά και υπηρεσίες πληρώνουμε ακριβότερα από την ΕΕ

Σε τηλεπικοινωνίες, τρόφιμα και ηλεκτρονικά είδη έχουμε τιμές υψηλότερες από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, τονίζει ο πρόεδρος της Επ. Ανταγωνισμού σε συνέντευξη στο Business Daily. Ο διπλασιασμός των ελέγχων και πώς προχωρούν οι κρίσιμες έρευνες σε τράπεζες, ενέργεια, τρόφιμα.
dimarxos astypalaias
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ν. Κομηνέας: Πρότυπο πράσινης μετάβασης και τουριστικής ανάπτυξης η Αστυπάλαια

Σε συνέντευξή του στο Business Daily o δήμαρχος της Αστυπάλαιας, Νίκος Κομηνέας εξηγεί πως το πρόγραμμα μετατροπής του νησιού σε πρότυπο αειφορίας και βιωσιμότητας δημιουργεί μία ελκυστική νέα τουριστική ταυτότητα.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κωστής Χατζηδάκης στο BD: Διπλάσιες συντάξεις με 900 λιγότερους υπαλλήλους

Στη συνέντευξή του ο υπ. Εργασίας μιλά για το «βουνό» των εκκρεμών συντάξεων που συνάντησε, την ψηφιακή κάρτα, τους δικηγόρους των τηλεοπτικών παραθύρων και τις εκλογές. Πότε ολοκληρώνεται η απονομή ληξιπρόθεσμων κύριων συντάξεων.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σ. Κόκκινος - FEAC Engineering: Η Ελλάδα παράγει τεχνολογία, παράγει καινοτομία

Ο διευθ. σύμβουλος της FEAC, που ειδικεύεται σε υπολογιστικές προσομοιώσεις και συνεργάζεται με κολοσσούς μιλά στο BD για την επιτυχία των ελληνικών εταιριών στην παραγωγή τεχνολογίας.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σοφία Στάικου στο BD: Το Κτήμα Semeli, μια νέα εμπειρία οινοτουρισμού

Η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Σεμέλη Οινοποιητική μιλά στο BD για τις επενδύσεις στο Κτήμα Semeli που δημιούργησαν μια νέα εμπειρία οινοτουρισμού με προτεραιότητα στον σεβασμό του περιβάλλοντος.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Θ. Κώτσανης (Bayer): Ευκαιρίες για ανάπτυξη καινοτομίας στην Ελλάδα

Την δημιουργία ενός οικοσυστήματος που θα ενισχύσει την ανάπτυξη της καινοτομίας και των κλινικών ερευνών στην Ελλάδα υλοποιεί η Bayer και φέρνει πιο κοντά τις ελληνικές startup με τις γερμανικές επιχειρήσεις.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Χρ. Δήμας στο BD: Η νέα πολιτική για τις startup και οι επόμενοι μονόκεροι

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων εξηγεί σε συνέντευξη στο BD πώς χαρτογραφήθηκε το οικοσύστημα των νεοφυών επιχειρήσεων για να υλοποιηθούν πολιτικές στήριξης. Κορυφαίες διεθνείς εταιρείες εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την Πολιτεία Καινοτομίας.
pesede, maria tsiompanou
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μ. Τσιομπάνου στο BD: Χρειάζονται άμεσες αποφάσεις για τις αυξήσεις στα υλικά

Σε συνέντευξη στο Business Daily, η πρόεδρος της ΠΕΣΕΔΕ μιλάει για την ανατροπή ισορροπιών που έχουν φέρει οι ανατιμήσεις στα υλικά, τις καθυστερήσεις πληρωμών για έργα και ασκεί κριτική στο μοντέλο των ΣΔΙΤ.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σ. Ζαχαράκη στο BD: Ρεκόρ αφίξεων τον Μάιο, μεγάλες προσδοκίες για το 2022

Η υφυπουργός Τουρισμού, σε συνέντευξή της στο Business Daily, σημειώνει ότι μόνο στο πρώτο 15θήμερο οι αφίξεις ξεπέρασαν το 1 εκατ. Τι λέει για την ακρίβεια, τις ελλείψεις προσωπικού και τις τουριστικές επενδύσεις.
venetsianos-eurobank
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σπ. Βενετσιάνος (Eurobank): Ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον στον τουρισμό

Οι επενδυτές στρέφονται σε εξαγορές μονάδων λόγω της αύξησης του κατασκευαστικού κόστους, τονίζει στο BD ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Eurobank, επικεφαλής Τομέα Structured Finance, Σπύρος Βενετσιάνος.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γ. Βαρελτζίδης (Eurobank): Οι ευκαιρίες για φθηνά στεγαστικά δάνεια

Όσοι σκοπεύουν να αγοράσουν ακίνητο με δάνειο σταθερού επιτοκίου θα πρέπει να σπεύσουν. Σύντομα η άνοδος των επιτοκίων θα ενσωματωθεί και στα επιτόκια των εμπορικών τραπεζών, τονίζει στο BD o Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Επικεφαλής Γενικής Διεύθυνσης Ιδιωτών της Eurobank.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κ. Κωστής στο BD: Αυταπάτη οι προσδοκίες ισχυρής ανάπτυξης χωρίς μεταρρυθμίσεις

Δεν αρκεί το Ταμείο Ανάκαμψης για τη σωτηρία της Ελλάδας. Χωρίς ριζοσπαστικές αλλαγές θα ζήσουμε ένα νέο 2010. Αντιπαθεί τους νέους η Ελλάδα. Δεύτερο δημόσιο χρέος το συνταξιοδοτικό. Απαραίτητη η ένταξη μεταναστών στην αγορά εργασίας. Μεγάλο πρόβλημα η πόλωση. Προϊόν της αποπαγκοσμιοποίησης ο πόλεμος Ρωσίας - Ουκρανίας.