ΓΔ: 1413.26 -0.42% Τζίρος: 105.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κ. Μακέδος στο BD: Ολική επιστροφή στο... 2004 με κοσμογονία έργων 25 δισ.

«Ιστορική ευκαιρία για την ενίσχυση των υποδομών - εθνικό καθήκον η υλοποίηση των έργων», σημειώνει σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ. Τι είπε για τις καταστροφές στη Θεσσαλία, το κυκλοφοριακό, την Attica Bank και τον πέμπτο πόλο στις τράπεζες.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δ. Παπαστεργίου στο BD: Ο ψηφιακός βοηθός, το νέο wallet και τα δίκτυα

Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης μιλά στο BD για τις ψηφιακές καινοτομίες που αλλάζουν τη σχέση των πολιτών με τις υπηρεσίες του Δημοσίου και προαναγγέλλει κάλυψη 94% με δίκτυα 5G και οπτικές ίνες σε όλα τα κτίρια.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

D. Petkoski: Οι νέοι δρόμοι για το ταξίδι των επιχειρήσεων στη βιωσιμότητα

Ο λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Wharton και ιδρυτής του Global CDL μιλάει στο BD για τις νέες μορφές συνεργασίας και δέσμευσης επενδυτών και επιχειρήσεων για τη δημιουργία βιώσιμης αξίας για τους βασικούς ενδιαφερόμενους.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γ. Ιωαννίδης στο BD: Πάνω από 3 εκατ. ψηφιακά πορτοφόλια στην Ελλάδα

Στα 57 δισ. ευρώ θα ανέλθει το 2023 η αξία των συναλλαγών με κάρτες στην Ελλάδα, ενώ τα wallets αποτελούν την ισχυρή νέα τάση, όπως τονίζει στο BD ο κ. Γιάννος Ιωαννίδης, Head of Retail Banking Products της Alpha Bank.
Florescou Knight Frank
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

H. Floreskou στο BD: Ξένοι αγοραστές ανεβάζουν τις τιμές των κατοικιών

Στα εμπορικά ακίνητα η μεγαλύτερη πρόκληση είναι η έλλειψη θεσμικών και διεθνών επενδυτών, τονίζει στο BD ο πρόεδρος & διευθύνων Σύμβουλος της Knight Frank Ρουμανίας, Ουγγαρίας, Βουλγαρίας, Ελλάδας, Σερβίας.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ν. Λαβίδας στο BD: Το σχέδιο της ΑΒ Βασιλόπουλος για νέα προϊόντα και τιμές

Ο διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας υπογραμμίζει σε συνέντευξη στο BD ότι σε μια τριετία θα λανσαριστούν συνολικά 1.600 προϊόντα private label και θα επενδυθούν 230 εκατ. ευρώ για τις τιμές και τις προωθητικές ενέργειες.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Αρ. Παντελιάδης: Έρχονται νέες κινήσεις συγκέντρωσης δυνάμεων στον κλάδο

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδος (ΕΣΕ), Αριστοτέλης Παντελιάδης, μιλάει στο Business Daily για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος, την κατάσταση στην αγορά, τις αυξήσεις στις τιμές και τον πληθωρισμό.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Τ. Καζίνος (Trastor): Οι επόμενες κινήσεις για χαρτοφυλάκιο 550 εκατ.

Επενδύσεις σε γραφεία, retail και logistics προαναγγέλλει ο διευθύνων σύμβουλος της Trastor ΑΕΕΑΠ σε συνέντευξη στο BD. Στόχος, να αυξηθεί στα 550 εκατ. το χαρτοφυλάκιο στο τέλος του 2024. Τι λέει για τις τιμές των κατοικιών.