ΓΔ: 1447.82 1.93% Τζίρος: 137.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τεχνολογία Ελλάδα: Τεχνολογικά Νέα και Ειδήσεις

nova
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

«Ψαλίδι» από τη Nova στο σχέδιο επενδύσεων για δίκτυο οπτικών ινών

Από 1,6 σε 1 εκατ. συνδέσεις έκοψε η Nova τον στόχο της για επενδύσεις στην οπτική ίνα, την ώρα που η κυβέρνηση πιέζει τους παρόχους να υλοποιήσουν γρήγορα τα επενδυτικά προγράμματα. Τι κάνουν ΟΤΕ, ΔΕΗ και Vodafone.
Politeia Kainotomias, YPAN
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η δημιουργία της ελληνικής Silicon Valley

Το Τεχνολογικό Πάρκο Καινοτομίας της Θεσσαλονίκης έχει συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον από το Ισραήλ, καθώς στο τουλάχιστον 40% της έκτασης τους θα αναπτυχθούν εταιρείες τεχνολογίας από τη γειτονική χώρα.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Λατρεία των smartphones από τους Έλληνες: Ξοδέψαμε 826 εκατ. ευρώ το 2023

Κόντρα στις πιέσεις από τον υψηλό πληθωρισμό στην αγοραστική τους δύναμη, οι Έλληνες καταναλωτές ξόδεψαν πέρυσι 17% περισσότερα για smartphones. Κυριαρχούν Samsung, Apple και Xiaomi με συνολικό μερίδιο 95%.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Χαρτζιλίκι... υψηλής τεχνολογίας για παιδιά 8 με 18 ετών από τη Startup Woli

Με τη Woli προπληρωμένη κάρτα και το Woli app οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να γνωρίζουν που δαπανώνται τα λεφτά τους ενώ τα παιδιά εκπαιδεύονται ώστε να διαχειρίζονται σωστά τα οικονομικά τους.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα καλύτερα tablet της αγοράς για απλούς και απαιτητικούς χρήστες

Σε μια αγορά που τα iPad της Apple κυριαρχούν τεχνολογικά, υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις που απευθύνονται σε κάθε χρήστη και τσέπη. Πώς θα επιλέξετε το σωστό tablet και ποια είναι τα σημαντικά χαρακτηριστικά.
Optiki Ina, Fiber, Internet, Diadiktyo, Tilepikoinonies
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Φθηνό και... super fast ίντερνετ οπτικής ίνας με επενδύσεις 7 δισ. ευρώ

Αφήνει πίσω της τον χαλκό η Ελλάδα και στόχος είναι ταχύτητες άνω των 250 Mbps, με τους παρόχους να δεσμεύονται για την ανάπτυξη δικτύων οπτικής ίνας. Μεγάλα ποσά δανείων από το Ταμείο Ανάκαμψης.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ποιες αλλαγές φέρνει το νομοσχέδιο «Πράξη για τις ψηφιακές υπηρεσίες»

Το σχέδιο νόμου, το οποίο εισάγεται προς επεξεργασία στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής την ερχόμενη Τρίτη 19 Μαρτίου, θεσπίζει κανόνες τους οποίους θα πρέπει να εφαρμόζουν όλα τα κράτη μέλη σχετικά με τις λεγόμενες ενδιάμεσες υπηρεσίες.