ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Επαναστατική εφεύρεση για αποθήκευση ηλιακής ενέργειας

Σουηδική ερευνητική ομάδα ανακάλυψε τρόπο που θα επιτρέπει την χρήση της ηλιακής ενέργειας ακόμα και μετά από χρόνια και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια σειρά από εφαρμογές, όπως η θέρμανση σπιτιών και οχημάτων.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Άρχισε ο χορός μειώσεων στα πακέτα ίντερνετ κινητής

«Ψαλιδίζουν» οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών τις υπέρογκες χρεώσεις για δεδομένα που κατατάσσουν την Ελλάδα στη θέση της ακριβότερης χώρας στην Ευρώπη, με βάση τις έρευνες της Κομισιόν και ιδιωτικών οίκων.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μ. Κόνσολας: Η ψηφιακή οικονομία στον τουρισμό και την κυβερνοασφάλεια

Η συμβολή της ψηφιακής οικονομίας στον τουρισμό και η ασφάλεια των τουριστών στην επικοινωνία και τις συναλλαγές. Οι μεγάλες προοπτικές που ανοίγονται για τη χώρα μέσω της ψηφιοποίησης της οικονομίας.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πέντε συμβουλές από την ESET για λιγότερο «τρομακτικό» Halloween στο διαδίκτυο

Με το έθιμο του Halloween να έχει έρθει πλέον και στη χώρα μας, οι κίνδυνοι για εξαπάτηση των παιδιών, ειδικά μέσω ίντερνετ, αυξάνεται. Διαβάστε πέντε συμβουλές της ESET, ούτως ώστε να μην αποδειχθεί η εμπειρία σας πραγματικά τρομακτική.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέο κέντρο αριστείας στην τεχνητή νοημοσύνη στο «Δημόκριτο»

Ένα νέο κέντρο αριστείας στην τεχνητή νοημοσύνη δημιουργείται στο «Δημόκριτο», με χρηματοδότηση από τον ελεγκτικό οίκο ΕΥ όπου θα απασχοληθούν 40 ερευνητές για τους οποίους έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασία προκήρυξης των θέσεων.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Συνεργασία ΗΠΑ με άλλες χώρες για την ανάπτυξη δικτύων τεχνολογίας 5G

Η Ουάσινγκτον προσβλέπει σε συνεργασία με άλλες χώρες που έχουν τις ίδιες απόψεις, για την ταχεία ανάπτυξη των δικτύων τεχνολογίας 5G, ανέφερε σε επιστολή του, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.