ΓΔ: 905.55 -1.01% Τζίρος: 87.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ομάδα και οι στόχοι

Με πρωτογενή ρεπορτάζ, άρθρα και αναλύσεις, η δημοσιογραφική ομάδα του BusinessDaily.gr απευθύνεται στο κοινό που επιδιώκει να εμβαθύνει στα θέματα της οικονομικής ειδησεογραφίας. Παρακολουθούμε στενά την πορεία της οικονομίας, τη δραστηριότητα των επιχειρήσεων, τις κινήσεις των αγορών, αλλά και όλα όσα αφορούν τη ζωή μας.

Ιδιοκτησία: ΟΚΤΑΣ MEDIA ΙΚΕ

Η ΟΜΑΔΑ

Γιάννης Παπαδογιάννης
Γιάννης Παπαδογιάννης
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ο Γιάννης Παπαδογιάννης είναι δημοσιογράφος. Σπούδασε στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Από το 1999 έως το 2018 εργάστηκε στην εφημερίδα «Η Καθημερινή», ενώ πριν είχε εργαστεί στις εφημερίδες «Χρηματιστήριο», «Εξουσία», «Ημερησία». Τον Οκτώβριο 2018 ανέλαβε τη διεύθυνση της ιστοσελίδας Economistas.gr της οποίας ήταν συνδημιουργός. Αποχώρησε τον Ιούνιο του 2019 για τη δημιουργία του BusinessDaily.gr. Έχει εκδώσει τέσσερα βιβλία για την οικονομία, τις τράπεζες και την κρίση. 

Νώντας Χαλδούπης
Νώντας Χαλδούπης
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Δημοσιογράφος στο χώρο του οικονομικού, επιχειρηματικού και χρηματιστηριακού ρεπορτάζ από το 1993. Συνεργασίες ως ρεπόρτερ ή σε επιτελικές θέσεις, μεταξύ άλλων, με τις εφημερίδες «Επενδυτής», «Εξουσία» (Αρχισυνταξία Οικονομικού Ενθέτου), «Χρηματιστήριο» (Αρχισυντάκτης), «Παρόν της Κυριακής», τα περιοδικά «Οικονομικός Ταχυδρόμος» και «Χρήμα» (Διευθυντής Σύνταξης) και την ιστοσελίδα οικονομικής ενημέρωσης "sofokleousin.gr". Μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών από το 2002.

Ευάγγελος Κωνσταντάγκας
Ευάγγελος Κωνσταντάγκας
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ο Ευάγγελος Κωνσταντάγκας διαθέτει δεκαπενταετή και πλέον εργασιακή εμπειρία στο χώρο του e-business, έχοντας διατελέσει στέλεχος στον τομέα της διαφήμισης, των πωλήσεων και του online marketing. Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας έχει εργαστεί στις ATNET Communications, Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου, Greek Geeks, Χρυσή Ευκαιρία, και συνεργαστεί με επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους επαγγελματικής δραστηριότητας: Τουρισμός, Εμπόριο, Βιοτεχνία, Βιομηχανία, Ναυτιλία, ΜΜΕ, έχοντας ολοκληρώσει πολλά επιτυχημένα έργα. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και σεμινάρια για το e-business και έχει αρθρογραφήσει σε σχετικά έντυπα.

Σοφία Ζαφείρη
Σοφία Ζαφείρη
ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Δημοσιογράφος στο χώρο του διεθνούς οικονομικού, επιχειρηματικού, χρηματιστηριακού και πολιτικού ρεπορτάζ από το 1998. Συνεργάστηκε με οικονομικές εφημερίδες («Εξπρές», «Ισοτιμία», «Ναυτεμπορική», «Αξία»), αλλά και με οικονομικές ιστοσελίδες («isotimia.gr», «euro2day.gr», «naftemporiki.gr», «newmoney.gr», «bankingnews.gr»). Μιλά αγγλικά, ιταλικά και τουρκικά και εξακολουθεί να μαθαίνει ελληνικά.  Μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών από το 2004.

Κώστας Αντωνάκος
Κώστας Αντωνάκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Σόφιας στο τομέα των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Καλύπτει το οικονομικό ρεπορτάζ και έχει εργασθεί ως οικονομικός συντάκτης και αρχισυντάκτης του οικονομικού ρεπορτάζ μεταξύ άλλων στις εφημερίδες «ΠΡΩΤΗ», «ΝΙΚΗ» «ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ» «ΤΑ ΝΕΑ» «ΕΘΝΟΣ», στα τηλεοπτικά κανάλια “SKAI” και “MEGA”    και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «SKAI» ΑLPHA NEWS” και “FLASH”. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1990. 

Χριστίνα Ζαφειρούλη
Χριστίνα Ζαφειρούλη
ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ

H Χριστίνα Ζαφειρούλη έχει σπουδάσει Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Στρατηγική και Πολιτική της Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Autonoma της Βαρκελώνης. Συμμετείχε σε έρευνες "Media Monitoring" του Εργαστηρίου Κοινωνικής Έρευνας στα ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος σε κλαδικά περιοδικά εστίασης, ναυτιλίας και έχει καλύψει πολιτιστικό ρεπορτάζ και εργάζεται και ως υπεύθυνη επικοινωνίας και social media manager για πολιτιστικούς φορείς και ομάδες.

Μαίρη Λεμπέση
Μαίρη Λεμπέση
ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ

Η Μαίρη Λεμπέση είναι δημοσιογράφος και Media Content Coordinator. Σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάστηκε στην εφημερίδα “Καθημερινή” από το 1998 έως το 2012, καλύπτοντας θέματα οικονομικού κι επιχειρηματικού ενδιαφέροντος. Παράλληλα, εργάστηκε ως επικοινωνιολόγος στην εταιρεία SYN αναπτύσσοντας εργαλεία διαχείρισης εικόνας για μεγάλους πελάτες, ενώ είχε συνεργασίες και με περιοδικά (Fortune, Manager, GK, Γυναίκα). Μιλάει αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και ισπανικά.

Αλεξάνδρα Λεφοπούλου
Αλεξάνδρα Λεφοπούλου
ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ

Η Αλεξάνδρα Λεφοπούλου είναι δημοσιογράφος και Communications Strategist, με  επαγγελματική εμπειρία που ξεπερνά τα 20 χρόνια. Η αρθρογραφία της εστιάζεται σε θέματα επιχειρήσεων και βιωσιμότητας, ESG, περιβάλλοντος, επιχειρηματικότητας, καινοτομίας, ηγεσίας και ανθρώπινου δυναμικού, ενώ συνεργάζεται με σημαντικούς οργανισμούς και φορείς σε θέματα στρατηγικής επικοινωνίας. Έχει συνεργαστεί με σημαντικά ΜΜΕ όπως Εφημερίδα Των Συντακτών, ΤΑ ΝΕΑ, Ναυτεμπορική, MarketingWeek, Netweek, Leading EASE, PeopleMatters, EIAS LEXIS (ΕΙΑΣ-Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών).

Στέλιος Μπούρας
Στέλιος Μπούρας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ο Στέλιος Μπούρας είναι δημοσιογράφος και σύμβουλος επικοινωνίας. Με σπουδές στα οικονομικά στην Αυστραλία, έχει εργαστεί στη Wall Street Journal, στο Reuters και στην Καθημερινή (Herald Tribune) καλύπτοντας την Ελλάδα, την Κύπρο και τις Βρυξέλλες. Έχει επίσης συνεργαστεί με το περιοδικό Οικονομική Επιθεώρηση και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Ασχολείται με το Digital Marketing και έχει δικό του blog (greekguru.net) όπου γράφει για την αγορά ακινήτων.

Βασίλης Ριζάς
Βασίλης Ριζάς
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ο Βασίλης Ριζάς αποφοίτησε από το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. ​Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. ​Έχει επίσης επιμορφωθεί σε θέματα Ψηφιακού Μάρκετινγκ και Κοινωνικών Δικτύων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εργαστεί στο Υπουργείο Εξωτερικών και στον ιδιωτικό τομέα, ενώ έχει αρθρογραφήσει, μεταξύ άλλων, για το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα, το Κουρδικό ζήτημα, τον πόλεμο στη Συρία, και την παγκόσμια φτώχεια. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

Στέφανος Τσουλάκης
Στέφανος Τσουλάκης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ο Στέφανος Τσουλάκης είναι δημοσιογράφος. Σπούδασε Πολιτική και Διεθνείς Σχέσεις και Σπουδές Ειρήνης στο Lancaster University και εχει εργαστεί στην εφημερίδα «Παρασκήνιο» καλύπτοντας θέματα διεθνούς και οικονομικού ενδιαφέροντος ενώ έχει συνεργαστεί και σε διάφορες ιστοσελίδες. Εργάστηκε και στον κλαδικό τύπο στα περιοδικά της εταιρείας Forum (Snack and Coffee).

Επίμονος Κηπουρός
Επίμονος Κηπουρός
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Ο Επίμονος Κηπουρός παρακολουθεί, αναλύει και σχολιάζει το Χρηματιστήριο και τις αγορές, την οικονομία, τις επιχειρήσεις και την πολιτική.

BD
BD
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Κείμενα και ρεπορτάζ που φέρουν την υπογραφή BD είναι κείμενα που έχουν συνεισφέρει αρκετά μέλη της δημοσιογραφικής ομάδας του BusinessDaily.gr.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

BusinessDaily.gr

Εμμανουήλ Μπενάκη 35, 106 78, Αθήνα

Τηλ: 210 38 04 749

Δελτία Τύπου: [email protected]

Πληροφορίες: [email protected]