ΓΔ: 834.68 0.92% Τζίρος: 17.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:45:13 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

BD

Ελλάκτωρ, Δημήτρης Μπάκος
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έχασαν την προσωρινή διαταγή οι εφοπλιστές για το deal Ολλανδών - Μπόμπολα

Απορρίφθηκε το αίτημα Καϋμενάκη - Μπάκου να ενημερωθούν για τη συμφωνία που δίνει στη Reggeborgh δικαίωμα απόκτησης του 12,55% από την πλευρά Μπόμπολα. Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Δ. Μπάκου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΤΧΣ: Αλλαγές με δόσεις στο καταστατικό, έρχεται δεύτερο νομοσχέδιο

Η νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης καλύπτει μόνο το θέμα της συμμετοχής του Ταμείου σε αυξήσεις κεφαλαίου. Σε επόμενη φάση θα αναθεωρηθούν οι διατάξεις για τα μέλη διοικητικών συμβουλίων των τραπεζών.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα του Business Daily την περασμένη εβδομάδα (28/2-06/03)

Οι μετοχές με διψήφια μερισματική απόδοση, οι εξελίξεις στην επένδυση στο Ελληνικό αλλά και στην Ελλάκτωρ ήταν μεταξύ των πλέον διαβασμένων άρθρων του Business Daily, την εβδομάδα που πέρασε.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Πάτωσε» στην Ελλάδα η golden visa, πηγαίνει καλά στην Πορτογαλία

Ξεπέρασε το 95% πέρυσι η έκδοση νέων αδειών σε ξένους αγοραστές ακινήτων, ενώ στην Πορτογαλία οι απώλειες ήταν ελάχιστες και έχει πετύχει συνολικά πολύ μεγαλύτερη προσέλκυση κεφαλαίων με λιγότερες άδειες.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Έξοδος από την κρίση της πανδημίας με ώθηση από έρευνα και καινοτομία

Η έρευνα και η καινοτομία δεν πρέπει να θεωρούνται ως πολυτελείς δραστηριότητες αυτή την περίοδο, είναι απολύτως επιβεβλημένες για ποιοτικότερη και ανθεκτικότερη ανάπτυξη. Γράφουν: Γιάννης Καλογήρου, Άγγελος Τσακανίκας*.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Για 1.700 τζιπ από την Κίνα η νέα διένεξη του δήμου Πειραιά με ΟΛΠ

Ο δήμος αμφισβητεί το δικαίωμα του ΟΛΠ να αφήσει σταθμευμένα τζιπ που προορίζονται για τη Ρωσία στον προβλήτα κρουαζιέρας. Την Παρασκευή η κρίσιμη συζήτηση στο ΣτΕ για τις μπλοκαρισμένες επενδύσεις του ΟΛΠ.
ellaktor_office
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Καταιγίδα... εξωδίκων στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Τι επιδιώκουν οι δύο εφοπλιστές

Η Greenhill Investments θεωρεί πως δεν είναι δυνατόν να μην εκπροσωπείται στο διοικητικό συμβούλιο ο μεγαλύτερος μέτοχος της ΕΛΛΑΚΤΩΡ και να λαμβάνονται αποφάσεις για την τύχη του ομίλου ερήμην του.