ΓΔ: 1275.34 -0.37% Τζίρος: 79.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

BD

Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
MARKET MAKER

Το risk-on από τους επενδυτές, οι προσδοκίες για τη ΔΕΗ, η Jumbo και τα mezz

Η διάθεση για τοποθετήσεις, η κίνηση προς τα υψηλά έτους, η αποτίμηση της «νέας» ΔΕΗ, η Jumbo σε τροχιά ανάκαμψης, η Alumil μαζεύει δυνάμεις, η Lamda πάει για καλό φίνις, τα μετρητά στα mezz και η κούρσα της ΕΚΤΕΡ.
ΑΓΟΡΕΣ

Alpha Finance: Έντονο ενδιαφέρον από ξένους για τράπεζες και ενέργεια

Στο περιθώριο του συνεδρίου της Morgan Stanley στο Λονδίνο, οι επενδυτές σχολίαζαν θετικά το deal Alpha Bank - UniCredit, το επιτυχημένο placement μετοχών της Εθνικής και τη φετινή βελτίωση της εταιρικής κερδοφορίας.
Commission_Clean_Transition
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εξετάζει η Κομισιόν τη λύση του Green Pool για την ενεργοβόρο βιομηχανία

Την ελληνική πρόταση για φθηνή ενέργεια από ΑΠΕ στις ενεργοβόρες βιομηχανίες επανέφερε ο Ευ. Μυτιληναίος στη συνάντηση διαλόγου της Κομισιόν με τους εκπροσώπους του τομέα για την πράσινη μετάβαση.
Xrimatistirio, Markets, Stocks, Metoxes
MARKET MAKER

Ο μήνας της Εθνικής, τα κέρδη σε κατασκευές - ενέργεια, ο ΟΠΑΠ και η ΤΕΝΕΡΓ

Ανεβαίνει σκαλοπάτια στον MSCI Greece η Εθνική και προσελκύει κεφάλαια, από κατασκευές και ενέργεια οι καλύτερες αποδόσεις του μήνα, η ασυνήθιστη κάμψη του ΟΠΑΠ και το ντεμαράζ της Τέρνα Ενεργειακή.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
MARKET MAKER

Η Εθνική και ο MSCI, η ταλαιπωρία των ΕΛΠΕ, οι φήμες για Lavipharm και η ΚΡΙ-ΚΡΙ

Ο Νοέμβριος των κερδών, η αναδιάρθρωση του MSCI και η μετοχή της ΕΤΕ, η ανοδική κίνηση που «χρωστούν» τα ΕΛΠΕ, οι απώλειες του ΟΠΑΠ, το ράλι της Κρι Κρι και οι φήμες που έδωσαν ώθηση στη Lavipharm.
MARKET MAKER

Το ΧΑ στο στόχαστρο ισχυρών ξένων, οι τράπεζες στο προσκήνιο, η ΔΕΗ και η Optima

Η επιστροφή διεθνών κεφαλαίων στην αγορά και η προοπτική των 1.300 μονάδων, οι τράπεζες σε ρόλο «ατμομηχανής», η ΔΕΗ σε πορεία για τα υψηλά έτους, η Optima «έσπασε» την τιμή εισαγωγής, η Motor Oil «ξεκόλλησε» και η Κρι-Κρι σε ιστορικά υψηλά.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
MARKET MAKER

Ο «παίκτης» των 2,3 τρισ. στην ΕΤΕ, η Ιντραλότ και η «βροχή» μετρητών στα mezz

Με 5,06% στην Εθνική ο αμερικανικός κολοσσός Capital Group, η Intralot «πιάνει» το 1 ευρώ, οι μεγάλες διανομές κερδών από Sunrise και Phoenix Vega, η έξοδος της Goldman Sachs από τη ΔΕΗ και η εκτίναξη κερδών της ΚΡΙ-ΚΡΙ.