ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα του Business Daily την περασμένη εβδομάδα

Οι business με τα υδροπλάνα, το τεστ αντοχής των αγορών Ελλάδας και Τουρκίας, η αποκάλυψη της υποκλοπής στοιχείων τραπεζικών καρτών ήταν μερικά από τα θέματα του Business Daily που διαβάστηκαν περισσότερο αυτή την εβδομάδα.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Το 20% προπτυχιακών φοιτητών στην Ελλάδα είναι χρηματοοικονομικά εγγράμματοι

Η μελέτη εξετάζει τη σχέση μεταξύ του χρηματοοικονομικού αναλφαβητισμού των νέων και της δυνατότητας τους να ανταποκριθούν αποτελεσματικά σε έκτακτα αρνητικά οικονομικά γεγονότα.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Επιβαρυμένη η ατμόσφαιρα της Πάτρας κατά τις βραδινές ώρες

Οι τιμές των αιωρούμενων σωματιδίων είναι πολύ πάνω από το δείκτη με τιμή 50 που είναι η κακή ποιότητα αέρα και ως εκ τούτου πάμε στην πολύ κακή ποιότητα αέρα, σύμφωνα με τον καθηγητή Εφαρμοσμένης Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ιχνηλατώντας το εβραϊκό παρελθόν της Βέροιας μέσα από την αφήγηση ενός επιζώντα

Ένα τέτοιο πέτρινο κτίριο, με πλούσιο και περίτεχνο εσωτερικό διάκοσμο, κρύβεται στο βορειοδυτικό άκρο μιας ανοιχτής αυλής στη λιθόστρωτη εβραϊκή συνοικία της πόλης, την περίφημη Μπαρμπούτα.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Markopoulo Park: Ξεκίνησε τη χρονιά με σημαντικά κέρδη για 15 νικητές

Πρωτοχρονιάτικο μποναμά για 15 νικητές επιφύλαξε το ΣΚΟΡ 6. Συγκεκριμένα, ένας νικητής που πρόβλεψε τον νικητή σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες κέρδισε 2.078 ευρώ, ενώ 14 νικητές εισέπραξαν από 1.039 ευρώ (στη στήλη του 0,50 ευρώ).
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Προθήκη για τη μεγάλη στολή του στρατηγού Ν. Πλαστήρα, αναζητούν στην Καρδίτσα

Το Μουσείο Πόλης χρειάζεται τη στήριξη όλων ώστε η αίθουσα Νικολάου Πλαστήρα η οποία περιλαμβάνει τη συλλογή των προσωπικών του αντικειμένων και την καρδιά του, να συμπεριλάβει και το σημαντικό αυτό ιστορικό κειμήλιο.