ΓΔ: 1270.35 -0.39% Τζίρος: 95.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ESG

ESG

Επέκταση της συνεργασίας ΔΥΠΑ - Amazon για εκπαίδευση στο cloud

Όπως δήλωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης «είμαι πολύ χαρούμενος που το σημαντικό αυτό πρόγραμμα όχι μόνο θα συνεχιστεί, αλλά θα ενισχυθεί με επιπλέον δράσεις για τα Άτομα με Αναπηρία».
businessdaily-Stournaras-Giannis-TtE
ESG

ΤτΕ: Αναμνηστικό νόμισμα για τα 150 χρόνια από τη γέννηση του Κων. Καραθεοδωρή

Ο Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των Ελλήνων της διασποράς που διακρίνονται για την υψηλή αίσθηση του καθήκοντος προς την πατρίδα τους, ανέφερε ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας.
ESG

Τρ. Πειραιώς και Κέντρο Διοτίμα για έμφυλη βία και υποστήριξη γυναικών

Το πρόγραμμα «EQUALL – Ίσες ευκαιρίες για όλες» σχεδιάστηκε με στόχο να ανταποκριθεί στοχευμένα στην ανάγκη ενδυνάμωσης, οικονομικής και κοινωνικής αυτοτέλειας και ανεξαρτησίας επιζωσών έμφυλης βίας.
ESG

COP28: Η κρίσιμη Σύνοδος για το κλίμα και η συζήτηση για την ενέργεια

Με τη θερμοκρασία του πλανήτη να κλιμακώνεται, η Σύνοδος του ΟΗΕ στις 28 Νοεμβρίου καλείται να αντιμετωπίσει τις πιο δύσκολες παραμέτρους της κλιματικής αλλαγής, με πρώτη τη μετάβαση στην πράσινη ενέργεια.
ESG

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το ΕΚΠΑ

Το Μνημόνιο έχει ως απώτερο σκοπό την ενίσχυση της εφαρμοσμένης έρευνας, της επιστημονικής γνώσης και της ουσιαστικής άσκησης των φοιτητών σε περιβάλλοντα προσομοίωσης, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος του Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού.
ESG

Τράπεζα Πειραιώς και UNICEF συνεργάζονται για την προστασία των παιδιών

Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του EQUALL της Τράπεζας Πειραιώς για μια κοινωνία ισότιμων ανθρώπων και περιλαμβάνει ως βασικούς του πυλώνες την ισότητα των φύλων, την υποστήριξη της νέας γενιάς και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.