ΓΔ: 910.9 -0.42% Τζίρος: 17.01 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:13:31 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ESG

staikouras, oikonomikon, proypologismos
ESG

Σταϊκούρας: Η Ελλάδα να κερδίσει το στοίχημα της «πράσινης» μετάβασης

Ο κ. Σταϊκούρας υπογράμμισε ότι στόχος της Κυβέρνησης είναι να διασφαλίσει πως οι αρχές της Περιβαλλοντικής, Κοινωνικής και Εταιρικής Διακυβέρνησης (ESG) υιοθετούνται από τις ελληνικές επιχειρήσεις.
ESG

Πρωτοβουλία της Eurobank με κατεύθυνση τη λύση του δημογραφικού

Οι δράσεις της Eurobank θα αναπτυχθούν σε ένα γεωγραφικό πεδίο που εκτείνεται στα ανατολικά σύνορα, από τον Έβρο, τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου, έως τα Δωδεκάνησα και το Καστελόριζο, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, κ. Καραβίας.
ESG

Mytilineos: Πρόγραμμα Mellonabilities για τους ανθρώπους με αναπηρίες

Σκοπός είναι η στοχευμένη προετοιμασία των συμμετεχόντων ΑμεΑ για την επιτυχή ένταξη τους στην αγορά εργασίας, αποκτώντας επιπλέον εφόδια και κατανοώντας τις συνθήκες εκείνες που διευκολύνουν την πρόσβαση και ένταξή τους.
staikouras, oikonomia, ypoyrgeio oikonomikon
ESG

Χρ. Σταϊκούρας: Οι ρυθμίσεις ενίσχυσης της εταιρικής διακυβέρνησης

Ο υπουργός τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η δημοσιοποίηση εταιρικών πληροφοριών ESG αποτελεί πλέον ιδιαίτερα σημαντικό εργαλείο για ασφαλέστερες επενδύσεις. Πώς αναμορφώθηκε η εταιρική διακυβέρνηση.
ESG

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ριζικές αλλαγές στην εταιρική διακυβέρνηση

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έχει εκδώσει Κανονιστικές Αποφάσεις και Κατευθυντήριες Γραμμές προκειμένου να συμβάλλει στην έγκαιρη και κατάλληλη προετοιμασία των εισηγμένων εταιριών μέχρι τις 17 Ιουλίου του 2021.