ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επιχειρήσεις Ελλάδα: Επιχειρηματικά Νέα και Ειδήσεις

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι κινήσεις - κλειδιά από τον Όμιλο Μυτιληναίος στην ενέργεια

Πρωτιά στην αγορά ρεύματος και θεμελίωση νέας μονάδας φυσικού αερίου, ισχυρή θέση στις εισαγωγές αερίου και αύξηση δυναμικότητας στις Ανανεώσιμες δίνουν στον Όμιλο Μυτιληναίος αναπτυξιακά πλεονεκτήματα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Dialectica: Απάντηση στην κρίση με 15 νέες προσλήψεις πτυχιούχων τον Ιούνιο

Σύμφωνα με το Forbes, η Dialectica αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κλάδο των «information services» ενώ συμμετείχε σε επιχειρηματικές συμφωνίες σ' όλο τον κόσμο που αγγίζουν 180 δισ. ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στις 25 Ιουνίου η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Jumbo για διανομή €0,235/μετοχή

Το θέμα της συνέλευσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, είναι η «λήψη απόφασης περί έγκρισης έκτακτης χρηματικής διανομής στους μετόχους της εταιρείας συνολικού ποσού €31.974.043,00 (ευρώ 0,235 ανά μετοχή).
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Bank: Εύκολες και ασφαλείς πληρωμές με το Apple Pay

Το Apple Pay είναι εύκολο στην εγκατάσταση, ενώ οι χρήστες συνεχίζουν να απολαμβάνουν όλα τα οφέλη και τα προνόμια που προσφέρουν οι πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa και Mastercard της Alpha Bank.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μυτιληναίος: Μείναμε ανοικτοί όταν πολλοί κατέβασαν τους διακόπτες

Δύσκολη χρονιά για τη χώρα προβλέπει ο Ευ. Μυτιληναίος αλλά τονίζει ότι μπορεί να δούμε μεγάλη ανάκαμψη και η Ελλάδα να μπει σε άλλη εποχή. Μέρισμα 0,36 ευρώ προτείνει η διοίκηση του ομίλου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Συμμετέχει στο Ταμείο Εγγυοδοσίας της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας

Η Τράπεζα Ηπείρου είναι έτοιμη να χρηματοδοτήσει με ευνοϊκούς όρους τις επιχειρήσεις της Ηπείρου, χορηγώντας δάνεια κεφαλαίου κίνησης με 80% Εγγύηση από το Ταμείο Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων.