ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επιχειρηματικά νέα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εξατομικευμένα πακέτα ασφάλισης ΙΧ προωθούν Eurobank και Eurolife

Eurobank και Eurolife προσφέρουν τη δυνατότητα online διαμόρφωσης εξατομικευμένου πακέτου ασφαλιστικής κάλυψης του αυτοκινήτου, ενώ ευνοϊκή τιμολόγηση προβλέπεται για όσους διατηρούν λογαριασμό μισθοδοσίας στη Eurobank.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παραδόθηκαν οι επιστολές για τη λειτουργία των δύο κινεζικών τραπεζών

Στις δύο κινεζικές τράπεζες παραδόθηκαν οι επιστολές του κ. Στουρνάρα για τη λειτουργία τους στη χώρα μας, από τον υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Θεόδωρο Μητράκο, στο Μέγαρο Μαξίμου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Στη Λάρισα το 10ο ηλεκτρονικό κατάστημά της

Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα εγκαινίασε η Τράπεζα Πειραιώς, το 10ο συνολικά του δικτύου της. Το νέο e-branch βρίσκεται στη Λάρισα και δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα «βουτιά» 30% της MLS, κοντά στο 80% οι απώλειες φέτος

Η παραίτηση κορυφαίου στελέχους της MLS Πληροφορική δημιούργησε νέες ανησυχίες για την πορεία της εταιρείας. Η εισηγμένη αναφέρει ότι ο κ. Ι. Ζάννας αποχώρησε από την εταιρεία για προσωπικούς λόγους.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διάσωση της Pasal με ένεση 10 εκατ. από την Sterner Stenhus

Νέα σελίδα για την Pasal Development με την αποχώρηση της οικογένειας Θεοδωρίδη μέσω ΑΜΚ και την είσοδο της Sterner Stenhus του Ηλία Γεωργιάδη. Η εταιρεία ακινήτων κλείνει τις εκκρεμότητες με τον τραπεζικό δανεισμό της.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μετέωρο το νυχτερινό τιμολόγιο ρεύματος λόγω… ΔΕΔΔΗΕ

Δυσφορία σε καταναλωτές που έχουν υποβάλλει αιτήσεις για αλλαγή μετρητή, ώστε να επωφεληθούν από το χαμηλό νυχτερινό τιμολόγιο, καθώς παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις από τον ΔΕΔΔΗΕ και τους εργολάβους του.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι τιτλοποιήσεις, ο «Ηρακλής» και η μάχη με το χρόνο

Άλλο ένα χαμένο έτος στη «μάχη» για τα «κόκκινα» δάνεια θα είναι το 2019 καθώς τα προβλήματα στο σχέδιο «Ηρακλής» απαιτούν χρόνο για την επίλυσή τους μεταθέτοντας για το νέο έτος την εκκίνηση των σχετικών συναλλαγών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Την είσοδο στην αγορά αποθήκευσης ενέργειας εξετάζει ο ΑΔΜΗΕ

Μετά τις τηλεπικοινωνίες ο ΑΔΜΗΕ ετοιμάζει δυναμική είσοδο στην αγορά αποθήκευσης ρεύματος με σκοπό τη συμμετοχή σε επενδύσεις αλλά και την επίτευξη του στόχου διείσδυσης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο 35% ως το 2030.