ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οικονομία Ελλάδα: Οικονομικά Νέα και Ειδήσεις

Αύξηση 7,8% του εμπορικού ελλείμματος τον Φεβρουάριο

Κάμψη 2,1% παρουσίασαν οι ελληνικές εξαγωγές, συμπεριλαμβανομένων των πετρελαιοειδών τον Φεβρουάριο και διαμορφώθηκαν στα 2,64 δισ. ευρώ καθώς η μείωση της αξίας των εξαγωγών πετρελαιοειδών επηρέασε το τελικό πρόσημο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αναγκαία η μεγαλύτερη συμμετοχή των γυναικών στα Διοικητικά Συμβούλια

Παρέμβαση του ΕΕΔΕΓΕ στο νομοσχέδιο για την εταιρική διακυβέρνηση για θέσπιση του μέτρου της ποσόστωσης 30% στα Διοικητικά Συμβούλια εισηγμένων εταιρειών με επιστολή προς τον υπ. Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπέρ της έκδοσης κορονομολόγου η Ελλάδα στο σημερινό Eurogroup

Η Ελλάδα προσέρχεται στη συνεδρίαση του Eurogroup υποστηρίζοντας τη θέση για κοινή έκδοση ομολόγων ως έκφραση αλληλεγγύης προς τις χώρες που πλήττονται περισσότερο και σε υποστήριξη ενός κοινού ευρωπαϊκού οράματος.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΜΙΔΑ: Η κυβέρνηση «ξέχασε» τους ιδιοκτήτες ακινήτων - Εμπαιγμός η μείωση ενοικίου

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων τονίζει στην ανακοίνωσή της ότι είναι λανθασμένη η απόφαση της κυβέρνησης για μείωση 40% του ενοικίου στις επιχειρήσεις που πλήττονται και ζητά μέτρα στήριξης και των ιδιοκτητών ακινήτων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άρθρο - παρέμβαση Σταϊκούρα υπέρ της έκδοσης κορονο-ομολόγων

Απαιτείται μια κίνηση - καταλύτης, που θα προσφέρει ισχυρή ένεση ρευστότητας στις εθνικές και την ευρωπαϊκή οικονομία, με την έκδοση ενός κοινού ευρωπαϊκού αξιογράφου, τονίζει ο υπ. Οικονομικών.