ΓΔ: 1422.75 -0.14% Τζίρος: 84.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

MARKET MAKER

MARKET MAKER

Το υψηλό 14 ετών του ΟΠΑΠ, η προσγείωση της Cenergy και η ΑΛΜΥ σε χαμηλή πτήση

Πώς ο ΟΠΑΠ ανέβηκε αθόρυβα σε υψηλά 14,5 ετών, η «βουτιά» της Cenergy σε χαμηλά τριών μηνών, η Αλουμύλ ψάχνει τον βηματισμό της, το ράλι του ΟΛΠ, οι φήμες που ανέβασαν την Quest και η Ίλυδα σε ταλαιπωρία.
MARKET MAKER

Με βήμα σημειωτόν η αγορά, η δύναμη της ΤΕΝΕΡΓ και το ράλι της Lavipharm

Διατήρηση κεκτημένων για τον Δείκτη με χαμηλό τζίρο, οι διεθνείς αγορές φρενάρουν, η Τέρνα Ενεργειακή σε ισχυρή ανοδική κίνηση, η Coca Cola HBC έγινε στυλοβάτης του Δείκτη, το come back της Lavipharm και η διόρθωση της Viohalco.
MARKET MAKER

Πού πόνταραν οι επενδυτές, η Lamda απογοητεύει και η επαναγορά μετοχών ΟΤΕ

Χαρτιά της πραγματικής οικονομίας με κέρδη έως 5,21%, η Nvidia έφερε διεθνές ράλι, η αντίδραση της ΤτΕ, ο ΟΤΕ πάλι σε πτωτική τροχιά, τα ΕΛΠΕ με 5 ανοδικές συνεδριάσεις, η κακή εικόνα Lamda και ΕΧΑΕ και η διόρθωση Cenergy - ElvalHalcor.
MARKET MAKER

Φρένο στο ΧΑ - γκάζι διεθνώς, το placement της Πειραιώς και το ομόλογο Intralot

«Χωνεύει» την άνοδο το ΧΑ, την ώρα που η Nvidia πυροδοτεί τον επενδυτικό ενθουσιασμό διεθνώς. Το placement της Τρ. Πειραιώς επόμενο ορόσημο, έντονο ενδιαφέρον για το ομόλογο της Intralot και πρωτόγνωρο ράλι για την Τιτάν.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets, bonds, omologa
MARKET MAKER

Τα πακέτα στη Eurobank, η ισχύς της Τρ. Πειραιώς, το ράλι της ΕΕΕ και η Κρι Κρι

Μεγάλα χαρτοφυλάκια παίρνουν θέσεις στη Eurobank, η Πειραιώς δείχνει μεγάλη ανθεκτικότητα πριν το placement, η Coca Cola HBC σε όγδοη συνεδρίαση ανόδου, οι ρευστοποιήσεις στον ΟΤΕ πριν τα αποτελέσματα και η εντυπωσιακή τιμή στόχος για την Κρι Κρι.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
MARKET MAKER

Τα «στοιχήματα» στην ΤΕΝΕΡΓ, η «βουτιά» της ΕΧΑΕ και τα νέα δεδομένα στα Mezz

Επανέρχονται στο προσκήνιο τα σενάρια για deal στην Τέρνα Ενεργειακή, η ΕΧΑΕ απογοητεύει, το αίνιγμα στις αποτιμήσεις των Mezz, η Τιτάν με ρεκόρ κερδών και κεφαλαιοποίηση πάνω από 2 δισ. και η Πληροφορική.
Markets, Stocks, Agores, Xrimatistirio, Omologa
MARKET MAKER

Η διόρθωση που δεν ήρθε, η δυναμική των τραπεζών και το ράλι του ΟΤΕ

Η αγορά διέψευσε τις εκτιμήσεις για διορθωτική κίνηση, οι τράπεζες επιβεβαιώνουν τη δυναμική τους, ο ΟΤΕ κερδίζει πάνω από 7% σε τέσσερις συνεδριάσεις, η «χλιαρή» διάψευση Motor Oil - Ελλάκτωρ για Ηλέκτωρ και η Κρι Κρι.
MARKET MAKER

Η αναζήτηση κατεύθυνσης στο ΧΑ, η κάμψη της Alpha, η Viohalco και το ΔΑΑ

Το δύσκολο όριο των 1.410 μονάδων για τον Δείκτη, το ράλι της Coca Cola HBC που στήριξε τους δείκτες, το χαμένο έδαφος για την Alpha Bank, η διόρθωση Viohalco - Elvalhalcor, οι επτά πτωτικές συνεδριάσεις του ΔΑΑ και το ράλι της Intrakat.
Stocks, Markets, Xrimatistirio, Agores
MARKET MAKER

Συνεδρίαση καρμπόν για Αεροδρόμιο, το υψηλό της Πειραιώς και η Coca Cola HBC

Η κόπωση στις συναλλαγές, το Αεροδρόμιο στην κατηφόρα, η Πειραιώς ακάθεκτη, η Coca Cola HBC στηρίζει τους δείκτες, η αντίθετη κίνηση στα διυλιστήρια, τα ιστορικά υψηλά της Real Consulting και η Βιοτέρ.
agores, markets, metoxes, xrimatistirio
MARKET MAKER

Αεροδρόμιο vs τραπεζών, η εκρηκτική Coca Cola HBC και το νέο deal της Intracom

Γιατί πετάει χαμηλά το ΔΑΑ ενώ απογειώνονται οι τράπεζες, τα αποτελέσματα - έκπληξη της Coca Cola, ο επόμενος στόχος της Intracom για εξαγορά, το ομόλογο της Intralot και η προσπάθεια των ΕΛΠΕ να «κυνηγήσουν» τη ΜΟΗ.
Markets, Stocks, Agores, Xrimatistirio, Omologa
MARKET MAKER

Η ευπρόσδεκτη διόρθωση, το rebalancing, η Coca Cola HBC και η αδυναμία του ΟΤΕ

Η αγορά παραμένει bull και μαζεύει δυνάμεις, Αεροδρόμιο, Intrakat και Intralot μπήκαν στους δείκτες, τι περιμένουμε σήμερα από την Coca Cola HBC, ο ΟΤΕ έβαλε «όπισθεν» μετά το μικρό ράλι και οι φήμες για την Ελλάκτωρ.