ΓΔ: 1049.7 2.16% Τζίρος: 113.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

MARKET MAKER

MARKET MAKER

Από περιπέτεια σε περιπέτεια, το ερωτηματικό της C.S. και οι εκπτώσεις στο ΧΑ

Πώς οι κρίσεις έχουν γίνει ρουτίνα συμπαρασύροντας το Χρηματιστήριο, ο εφιαλτικός Μάρτιος, η κίνηση της ΤΕΝΕΡΓ κόντρα στο ρεύμα, η «βουτιά» στις τράπεζες που δημιουργεί ευκαιρίες και η ελκυστικότητα της ΕΧΑΕ.
MARKET MAKER

Η αναβάθμιση που δεν ήρθε, η κρίση με την SVB, ο ΟΤΕ και η Alpha Bank

Το δυσμενές κλίμα στο εσωτερικό, η αναβάθμιση από την DBRS που δεν έγινε, η ώθηση στις αγορές από τα μέτρα στις ΗΠΑ, η κατηφορική πορεία του ΟΤΕ, οι πιέσεις στην Alpha Bank και η πλούσια ατζέντα της εβδομάδας.
MARKET MAKER

Η δυστοκία της αγοράς, οι πρώτες μετρήσεις και οι πυραυλικές επιδόσεις της Jumbo

Η φθορά της ΝΔ μετά το δυστύχημα, τα ανοδικά ξεσπάσματα του ΧΑ ως ευκαιρίες πωλήσεων, η τραπεζική πτώση στη Wall, ο καλπασμός της Jumbo, η κόπωση των τραπεζών και η αντίδραση της Ελλάκτωρ στη διακοπή των διαπραγματεύσεων.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets, bonds, omologa
MARKET MAKER

Η ανθεκτικότητα του ΓΔ, το μήνυμα Πάουελ, οι εγκλωβισμένοι του ΟΤΕ και η Cenergy

Τα χαρτιά που κράτησαν τον Δείκτη κόντρα στη νέα βουτιά των τραπεζών, η απογοητευτική κατάθεση Πάουελ, οι εντυπωσιακές επιδόσεις και το μέρισμα της Cenergy και η σταθερά κακή πορεία της μετοχής του ΟΤΕ.
MARKET MAKER

Οι ψύχραιμοι ξένοι, ο πολιτικός κίνδυνος και τα ρίσκα της εγχώριας αγοράς

Το "buy the dip" που ενεργοποιήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση, η αντίληψη των ξένων για τον πολιτικό κίνδυνο, η λάμψη της Τράπεζας Πειραιώς, η ανθεκτικότητα της Coca Cola HBC και η άνοδος των Mezz μετά τα στοιχεία για το ΑΕΠ.
MARKET MAKER

Τα δύο ρίσκα του Χρηματιστηρίου, η εικόνα της Εθνικής και οι αποδόσεις του ΟΠΑΠ

Τη μετάθεση των εκλογών και τον κίνδυνο μη αυτοδυναμίας τιμολογεί η αγορά, οι εκτιμήσεις για τη συνέχεια, η νέα τιμή στόχος για ΟΠΑΠ, η νέα πτώση της ΔΕΗ, η μικρή «μάχη» στην Intralot, η κόπωση της ΤΕΝΕΡΓ, και το ξεφούσκωμα της Attica Bank.
agores, markets, metoxes, xrimatistirio
MARKET MAKER

Το ΧΑ στη σκιά του δυστυχήματος, το road show της Τρ. Πειραιώς στις ΗΠΑ και η ΔΕΗ

Οι προβληματισμοί για τις πολιτικές επιπτώσεις του δυστυχήματος, η διόρθωση στη σκιά της θετικής εικόνας του ΓΔ, γιατί η Τρ. Πειραιώς ενθουσίασε τους Αμερικανούς επενδυτές, ο ΜΥΤΙΛ «βλέπει» τα 30 ευρώ και η πίεση στη ΔΕΗ.
agores, markets, metoxes, xrimatistirio
MARKET MAKER

Η επιβεβαίωση της δυναμικής, το πολιτικό ρίσκο, η λάμψη της Jumbo και η Cenergy

Η πρωινή βουτιά των τιμών και η αντίδραση των αγοραστών, η υπόγεια ανησυχία, το απροσδόκητα καλό κλίμα στις διεθνείς αγορές, το ρεκόρ της Jumbo, οι φήμες για Cenergy και η νέα εκτόξευση της Attica Bank.