ΓΔ: 1280.11 0.39% Τζίρος: 65.55 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΧΡΗΣΤΙΚΑ

ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Οι 13 συμβουλές για ασφαλείς αγορές στις φετινές ημέρες προσφορών

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας σημειώνει ότι οι καταναλωτές θα πρέπει να αποφύγουν την ψυχολογική πίεση πως πρέπει να εκμεταλλευτούν τις προσφορές και να αναπτύξουν καταναλωτική συνείδηση.
Revma, Reuma, Timologia
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Τι θα ισχύει για το πράσινο τιμολόγιο ρεύματος, η υπουργική απόφαση

Η τελική τιμή προμήθειας θα ανακοινώνεται έως την πρώτη ημέρα κάθε μήνα κατανάλωσης. Το ειδικό τιμολόγιο θα μπορεί να εμπεριέχει και πάγια χρέωση προμήθειας, ύψους έως 5 ευρώ ανά μήνα, καθώς και εκπτώσεις.
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Visa: Συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές εν όψει των εορταστικών αγορών

Οι «10 ασφαλείς συνήθειες αγορών για μια ανέμελη εορταστική περίοδο» μπορούν να βοηθήσουν τους καταναλωτές που σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν αγορές κατά τη διάρκεια των εορτών να παραμείνουν ασφαλείς.
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Άνοιξε η πλατφόρμα της υποβολής αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης

Οι δικαιούχοι έχουν προθεσμία να υποβάλλουν αιτήσεις έως και τις 8 Δεκεμβρίου, ενώ έως τις 22 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί η προκαταβολή του επιδόματος θέρμανσης που εφέτος κυμαίνεται από 100 έως και 1.000 ευρώ.
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

ΑΑΔΕ: Αναρτήθηκαν στην πλατφόρμα τα τέλη κυκλοφορίας για το 2024

Η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2023 και υπενθυμίζεται ότι οι ιδιοκτήτες των οχημάτων μπορούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας μέσω της πλατφόρμας myCar.