ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτική Ελλάδα: Πολιτικά Νέα και Ειδήσεις

Στις Βρυξέλλες ο Ν. Δένδιας για να δοθεί ευρωπαϊκή απάντηση στην Τουρκία

Ο υπουργός Εξωτερικών υπογράμμισε πως η Ευρώπη θα πρέπει να πάρει άμεσα θέση για να αποτρέψει τις επεκτατικές τάσεις του Ερντογάν σημειώνοντας πως η Ελλάδα διαθέτει πολύ ικανές ένοπλες δυνάμεις.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης: Να εκμεταλλευτούν οι επιχειρήσεις τα χρηματοδοτικά εργαλεία

Είναι σημαντικό να στείλει η Ευρώπη μήνυμα αλληλεγγύης και οικονομικής υποστήριξης ώστε να βγούμε από την κρίση του κορονοϊού όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα, τόνισε ο πρωθυπουργός από την Κέρκυρα.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διεθνείς επαφές του πρωθυπουργού για την Αγία Σοφία

Από την Κέρκυρα που περιοδεύει, ο πρωθυπουργός έχει ξεκινήσει να πραγματοποιεί διεθνείς τηλεφωνικές επαφές με στόχο να δοθεί απάντηση στην Τουρκία για την απόφαση της μετατροπής της Αγ. Σοφίας σε τζαμί.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Προσβλητική η απόφαση της Τουρκίας για την Αγία Σοφία

Η απόφαση αυτή επηρεάζει όχι μόνο τις σχέσεις της Τουρκίας με την Ελλάδα, αλλά και τις σχέσεις της με την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Unesco και την παγκόσμια κοινότητα, αναφέρει ο Έλληνας πρωθυπουργός.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 15 Ιουλίου το πόρισμα της Προκαταρκτικής για Παπαγγελόπουλο

Tα κόμματα θα πρέπει μέχρι το βράδυ της 14ης Ιουλίου να παραδώσουν στη Γραμματεία της ειδικής επιτροπής τις πορισματικές τους θέσεις, παρά την αίτηση για την κήρυξη ακυροτήτων προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, που κατέθεσαν σήμερα οι δικηγόροι του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αίτηση για κήρυξη ακυροτήτων υπέβαλαν οι συνήγοροι του Παπαγγελόπουλου

«Μη παροχή εύλογου χρόνου για μελέτη της δικογραφίας 235.000 σελ. ώστε να μπορεί εγκαίρως και αποτελεσματικά να μελετήσει τη δικογραφία και να ετοιμάσει την υπεράσπισή του» αναφέρουν οι συνήγοροι του Παπαγγελόπουλου.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απαλλαγή τελών για εκδηλώσεις σε αρχαιολογικούς χώρους

Η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού είχε αναγγείλει την απαλλαγή τελών για χρήση αρχαιολογικών χώρων, επισημαίνοντας ότι «η υπερωριακή απασχόληση εργαζομένων του ΥΠΠΟΑ θα καλύπτεται από τους διοργανωτές».