ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για μία νέα πορεία στις σχέσεις Ελλάδας - Κίνας μίλησε ο Π. Παυλόπουλος

«Κίνα και Ελλάδα ξεκινούν μια νέα πορεία συμπόρευσης και συνδημιουργίας», υπογράμμισε ο ΠτΔ, Πρ. Παυλόπουλος, στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του Προέδρου της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, στο Προεδρικό Μέγαρο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χ. Θεοχάρης: «Στόχος μας οι 500.000 Κινέζοι τουρίστες το 2021»

Ψηλά έθεσε τον πήχη για τον αριθμό των Κινέζων τουριστών που θα επισκεφθούν τη χώρα μας το 2021, ο Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος δήλωσε ότι στόχος της χώρας μας είναι οι επισκέπτες από την Κίνα να φτάσουν το μισό εκατομμύριο.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεκαέξι νέες συμφωνίες Ελλάδας - Κίνας φέρνει η επίσκεψη του Κινέζου προέδρου

Οι συμφωνίες, μεταξύ άλλων, αφορύν τον τραπεζικό τομέα, την ενίσχυση των εμπορικών σχέσεων, την ενέργεια, νέες επενδύσεις, την εξαγωγή αγροτικών προϊόντων καθώς και την χρηματοδότηση των έργων της Cosco στον Πειραιά.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρ. Παυλόπουλος: Εμβληματική αναβάθμιση της στρατηγικής σχέσης Ελλάδας-Κίνας

Τον Πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε την αναβάθμιση της στρατηγικής σχέσης των δύο χωρών.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Η Τουρκία να σεβαστεί τις υποχρεώσεις της στο μεταναστευτικό

«Ζητάμε από την Τουρκία να σεβαστεί τις υποχρεώσεις της και από τις χώρες της ΕΕ να επωμιστούν τα βάρη που τους αναλογούν», δήλωσε ο Νίκος Δένδιας, αναφερόμενος στο μεταναστευτικό ζήτημα που απασχολεί και την Ελλάδα.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ένωση Εισαγγελέων δικαιολογεί το τηλεφώνημα Σαλμά

Ο κ. Σαλμάς τηλεφώνησε με κόσμιο τρόπο σε δικαστή και είχε δικαίωμα να ενημερωθεί για υπόθεσή του ,αναφέρει η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, σε αντίθεση με την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων που κατήγγειλε παρέμβαση.