ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτική Ελλάδα: Πολιτικά Νέα και Ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γαλλική στήριξη στην Ελλάδα για το Μεταναστευτικό/Προσφυγικό

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Κριστόφ Καστανέρ επιβεβαίωσε την πρόταση μετεγκατάστασης 400 αιτούντων άσυλο στη Γαλλία. Ο κ. Καστανέρ τόνισε στον κ. Κουμουτσάκο ότι η Γαλλία στέκεται και θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού/προσφυγικού ζητήματος.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Καραμανλής: Έρχονται αυστηρότερα πρόστιμα για παραβάσεις του ΚΟΚ

Ο υπουργός Μεταφορών ανακοίνωσε ότι θα γίνει προμήθεια άλλων 100 με 120 μηχανημάτων έκδοσης εισιτηρίων για να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν», ενώ θα δοθούν σε κυκλοφορία 800 νέα λεωφορεία.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Σαμαράς: Δεν υπάρχουν κακός λύκος ούτε Κοκκινοσκουφίτσες στη ΝΔ

Ο πρώην πρωθυπουργός ρίχνει τις βολές του στον Αλέξη Τσίπρα επικρίνοντάς τον και ως αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ως πρωθυπουργό και επαναλαμβάνει για την υπόθεση Novartis πως πρόκειται για σκευωρία.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης η «μερίδα του λέοντος» των κονδυλίων του ΕΣΠΑ για το ΥΠΕΝ

Αυτό ανέφερε η γενική γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Αλεξάνδρα Σδούκου, προσθέτοντας ότι από την ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας θα μπορούσαν να δημιουργηθούν περί τις 60.000 μόνιμες θέσεις εργασίας. 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαφτάρ σε Μητσοτάκη: Άκυρα τα μνημόνια με την Τουρκία

Στη συνάντηση ο κ. Χαφτάρ ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την κατάσταση στη Λιβύη αλλά και τις επιδιώξεις του ενόψει της Διάσκεψης του Βερολίνου. Νωρίτερα, ταύτιση απόψεων διαπιστώθηκε στη συνάντησή του με τον Νίκο Δένδια.