ΑΓΟΡΕΣ

ΑΓΟΡΕΣ

Οι πιέσεις στις τράπεζες παρασύρουν τον Γενικό Δείκτη στο Χ.Α.

Η σημαντική πτώση στον δείκτη των Τραπεζών, η οποία φτάνει το 2,20%, ασκεί μεγάλες πιέσεις στον Γενικό Δείκτη του Χρηματιστηρίου Αθηνών, που διολισθαίνει στις 855,39 μονάδες, καταγράφοντας πτώση 1,08%.
ΑΓΟΡΕΣ

Βαραίνει το κλίμα στις αγορές, συνέχεια πιέσεων στην Αθήνα

Η έκρυθμη κατάσταση στο Χονγκ Κονγκ και οι νέες επιθετικές δηλώσεις από τον Λευκό Οίκο για το θέμα των δασμών στην Κίνα οδηγούν σε πτώση τις αγορές στην Ευρώπη, ενώ με υποχώρηση αναμένεται να ανοίξει η Ν. Υόρκη. Άλλη μία κακή συνεδρίαση στο ΧΑ με νέες ρευστοποιήσεις τραπεζικών μετοχών.
ΑΓΟΡΕΣ

Αυξάνονται οι απώλειες στο Χ.Α. - Κάτω από τις 860 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Κάτω από το «φράγμα» των 860 μονάδων υποχωρεί ο Γενικός Δείκτης Τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ο οποίος στις 13:20 βρίσκεται στις 857,79 μονάδες, καταγράφοντας πτώση 0,80%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 13,30 εκατ. ευρώ.
ΑΓΟΡΕΣ

Έξοδος επενδυτών από τα ομόλογα, αυξήθηκε η απόδοση του ελληνικών

Η κακή πορεία των ελληνικών ομολόγων αποδίδεται στη δυσμενή συγκυρία για τα ομόλογα, που εγκαταλείπονται τις τελευταίες ημέρες από τις επενδυτές. Σήμερα η απόδοση του 10ετούς γερμανικού ομολόγου έχει ανεβεί από το -0,343% στο -0,226.
ΑΓΟΡΕΣ

Χωρίς αλλαγές για την Ελλάδα η αναθεώρηση του δείκτη MSCI

Χωρίς αλλαγές για τον ελληνικό δείκτη MSCI υψηλής κεφαλαιοποίησης ολοκληρώθηκε η τελευταία αναθεώρηση, ενώ εκροές 20 εκατ. ευρώ αναμένεται να προκαλέσει από τις ελληνικές μετοχές η αύξηση στάθμισης μετοχών της Κίνας.
ΑΓΟΡΕΣ

Έβγαλε αντίδραση το Χρηματιστήριο Αθηνών

Στις 869,47 μονάδες βρήκε τον Γενικό Δείκτη Τιμών η ολοκλήρωση της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, καταγράφοντας άνοδο 1,12%. Σήμερα το βράδυ ο MSCI θα προχωρήσει στην εξαμηνιαία αναθεώρηση των δεικτών MSCI.