ΑΓΟΡΕΣ

Αγορές Ελλάδα: Χρηματιστήριο Νέα και Ειδήσεις

ΑΓΟΡΕΣ

«Βουτιά» στις ευρωπαϊκές αγορές υπό τους φόβους για την πανδημία

Οι φόβοι για την πανδημία του κορονοϊού και ένα δεύτερο κύμα ενισχύονται, ενώ τα στοιχεία για την ανάπτυξη και την απασχόληση το δεύτερο τρίμηνο στην Ευρωζώνη επιβάρυναν το επενδυτικό κλίμα.
ΑΓΟΡΕΣ

Ισχυρή πτώση στην Ευρώπη, εν αναμονή του ΑΕΠ της Ευρωζώνης

Η προσοχή είναι στραμμένη στην πανδημία του κορονοϊού και στα στοιχεία για την ανάπτυξη, την απασχόληση και το εμπορικό ισοζύγιο για το δεύτερο τρίμηνο στην Ευρωζώνη που θα ανακοινώσει σήμερα η Eurostat.
ΑΓΟΡΕΣ

Απέτυχε πάλι η απόπειρα του S&P 500 για ρεκόρ

Παρά τα θετικά νέα για την ανεργία στις ΗΠΑ, η Wall Street έκλεισε σε αρνητικό έδαφος με τους επενδυτές να προχωρούν σε σίγουρες κινήσεις όσο καθυστερεί η συμφωνία για το νέο πακέτο στήριξης της αμερικανικής οικονομίας.
ΑΓΟΡΕΣ

Σε διπλή ομηρία το Χ.Α., παρά την αναβάθμιση της Moody's

Παραμένοντας πάνω από τις 630 μονάδες, με τον τζίρο να διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα, η αγορά αντιμετωπίζει τόσο τις γεωπολιτικές ανησυχίες όσο και τους φόβους για νέα μέτρα που φέρνει η συνεχής αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού στη χώρα. 
ΑΓΟΡΕΣ

Η IEA υποβάθμισε τη ζήτηση πετρελαίου για το 2020 και 2021

Η ζήτηση για αργό αναμένεται φέτος να μειωθεί στα 91,1 εκατ. βαρέλια την ημέρα, αντανακλώντας μια μείωση της τάξης των 8,1 εκατ. βαρελιών ημερησίως σε ετήσια βάση, πριν ανακάμψει στα 97,1 εκατ. βαρέλια την επόμενη χρονιά.
ΑΓΟΡΕΣ

Απώλειες στην Ευρώπη, με το βλέμμα σε Airbus και TUI

Η ανακοίνωση των ΗΠΑ ότι διατηρούν αμετάβλητους τους δασμούς στην Airbus και σε μια σειρά ευρωπαϊκών προϊόντων πλήττει την επενδυτική διάθεση, ενώ οι διαπραγματεύσεις στις ΗΠΑ για τη στήριξη της οικονομίας δεν εμφανίζουν πρόοδο.