ΔΙΕΘΝΗ

Kina-asthenoforo-koronaios

Σε συναγερμό η παγκόσμια κοινότητα για το νέο κοροναϊό στην Κίνα

Οι κινεζικές αρχές δήλωσαν ότι η πνευμονία που συνδέεται με αυτόν τον νέο κοροναϊό τύπου SARS (Σοβαρό Οξύ Αναπνευστικό Σύνδρομο) έχει προσβάλει τουλάχιστον 41 ανθρώπους και ότι η εστία της επιδημίας βρίσκεται στην Βουχάν.
ΔΙΕΘΝΗ

Ερντογάν: Κίνδυνος επανεμφάνισης ισλαμιστικής τρομοκρατίας

Ο Τούρκος πρόεδρος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην περίπτωση πτώσης της κυβέρνησης εθνικής ενότητας της Λιβύης. Η Ευρώπη θα αντιμετωπίσει μια νέα σειρά προβλημάτων και απειλών στην περίπτωση πτώσης της λιβυκής νόμιμης κυβέρνησης, τονίζει.
ΔΙΕΘΝΗ

Τριντό: Να στείλει στην Γαλλία για ανάλυση τα μαύρια κουτιά το Ιράν

«Θα ήταν το σωστό μέρος να στείλουν τα μαύρα κουτιά και να λάβουμε γρήγορα τις σωστές πληροφορίες και γι αυτό ενθαρρύνουμε τις ιρανικές αρχές να συμφωνήσουν να το πράξουν» ανέφερε ο Καναδός πρωθυπουργός Τζαστίν Τριντό.
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση διερωτάται αν μπορεί να αναπτύξει δύναμη στη Λιβύη

Η ΕΕ θα είναι σε θέση να παράσχει μια τέτοια συνδρομή; Το ερώτημα έχει τεθεί ήδη στα κράτη μέλη και η απάντηση είναι μάλλον αρνητική, δήλωσε σήμερα Ευρωπαίος διπλωμάτης στο Γαλλικό Πρακτορείο.
ΔΙΕΘΝΗ

Μπλόκο στις μισές εξαγωγές πετρελαίου της Λιβύης από τον Χάφταρ

Οργάνωση προσκείμενη στο στρατηγό Χάφταρ ανακοίνωσε ότι σταματούν οι εξαγωγές από τα λιμάνια της ανατολικής Λιβύης, δίνοντας ένα ισχυρό ατού στον Χάφταρ, ενόψει της διάσκεψης για την Λιβύη.