ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δύο στρεβλώσεις πρέπει να αρθούν για βιομηχανική ανάπτυξη

Η ελληνική μεταποίηση τίθεται σε μειονεκτική θέση λόγω υψηλού ενεργειακού κόστους και του προβλήματος με τις αποσβέσεις επενδυτικών δαπανών, όπως τονίστηκε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της «Ελληνικής Παραγωγής».
ΔΙΕΘΝΗ

Ρεπορτάζ στο CNN για την υποστήριξη της Κίνας για την επιστροφή των μαρμάρων

«Ο Κινέζος Πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ παρενέβη στην πολύχρονη αντιπαράθεση, προσφέροντάς βοήθεια στην Ελλάδα να ανακτήσει τα Μάρμαρα του Παρθενώνα από την Βρετανία», αναφέρει το ρεπορτάζ του CNN.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ICAP: Σε επίπεδα προ κρίσης ο πιστωτικός κίνδυνος

Σημαντική βελτίωση του δείκτη ασυνέπειας διαπίστωσε ο Νικήτας Κωνσταντέλος της ICAP, μιλώντας στο 12ο Συνέδριο Credit Risk Management. Το 5% των κλάδων του εμπορίου μετακυλούν από υψηλό πιστωτικό κίνδυνο σε χαμηλό και μεσαίο.
ΔΙΕΘΝΗ

Επίθεση Κινέζων χάκερ στην Εθνική Ένωση Μεταποίησης των ΗΠΑ

Την ώρα που οι συνομιλίες μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας κορυφώνονται, στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας δημιουργούν βάσιμες υποψίες ότι το Πεκίνο προσπάθησε να κερδίσει και με άλλους τρόπους τον εμπορικό πόλεμο που έχει ξεσπάσει.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πειραιώς: Θετικό αποτύπωμα του Project Future το πρώτο 12μηνο

Με επιτυχία στέφθηκε ο πρώτος χρόνος υλοποίησης του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς, Project Future, αφού ένα σημαντικό ποσοστό των αποφοίτων έχει απορροφηθεί ήδη σε θέσεις εργασίας.