ΓΔ: 1217.75 1.48% Τζίρος: 81.62 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η ΔΙΑΣ τιμήθηκε για το IRIS στα επιχειρηματικά βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος»

H Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας, Σταυρούλα Καμπουρίδου τόνισε πως «στην ΔΙΑΣ δίνουμε ξεχωριστή βαρύτητα στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την διάθεση καινοτόμων υπηρεσιών payments».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Cosmote Grow Your Business: Αρωγός στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους εργαζομένους τους και τους ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να εξελίξουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες και να ενισχύσουν την ανάπτυξή τους.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Attica Group: Στο 97,52% διαμορφώθηκε το ποσοστό της STRIX Holdings

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, η Strix Holdings κατείχε μέχρι σήμερα έμμεσα 203.957.260 μετοχές και δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 94,51% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου.
Logistics, Exagoges, Exports, Limani, Port, Emporio, Trade
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το 25% της ελληνικής εξαγωγικής δραστηριότητας ασφαλισμένο στην Atradius

Tο 2023 τα ασφαλιστικά έσοδα της Atradius Hellas θα είναι αυξημένα κατά 4% και θα ξεπεράσουν τα 27 εκατ. ευρώ. H εταιρεία, που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο, συγκεντρώνει και στις δύο αγορές μερίδιο 48%.
DEI-Katastima
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Μεγαλώνει το δίκτυο της ΔΕΗ με πέντε νέα καταστήματα στην Αθήνα

Τα νέα, πλήρως ανασχεδιασμένα και Pop-Up καταστήματα ΔΕΗ έχουν φτάσει τα 15 με τον μετασχηματισμό του δικτύου καταστημάτων ΔΕΗ σε όλη την Ελλάδα να προχωράει δυναμικά, με νέα φιλοσοφία.