ΓΔ: 1049.7 2.16% Τζίρος: 113.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γ. Τζίκα στο BD: Οι μεγάλες προκλήσεις και η ισχυρή ανάπτυξη της TRATA

Η διευθύνουσα σύμβουλος της KONVA μιλά για τα εμπόδια που κλήθηκε να ξεπεράσει τα τελευταία χρόνια η κορυφαία κονσερβοποιία ψαριών της χώρας και το επιτυχημένο άνοιγμα σε νέα προϊόντα τόνου.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γ. Πλακιωτάκης στο BD: Η Ελλάδα θα παραμείνει υπερδύναμη της ναυτιλίας

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής υπογραμμίζει τη μεγάλη αύξηση εγγραφών ποντοπόρων πλοίων στο ελληνικό νηολόγιο την τελευταία διετία και αναφέρεται στα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν σε βασικούς τομείς πολιτικής.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μ. Κατρίνης στο BD: Δεν δίνει λύσεις στην ακρίβεια μια πολιτική υπέρ των ισχυρών

Μείωση έμμεσων φόρων, πλαφόν στη λιανική τιμή του ρεύματος και πλέγμα μέτρων για το ιδιωτικό χρέος προτείνει ο Επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ σε συνέντευξη στο BD. Τι λέει για το μετεκλογικό σκηνικό και τα εμπόδια σε ενδεχόμενη συνεργασία με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Αλ. Χαρίτσης στο BD: Πώς θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Κατώτατο μισθό στα 800 ευρώ με τιμαριθμική αναπροσαρμογή και μείωση φόρων σε καύσιμα και τρόφιμα προτείνει ο βουλευτής και τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε συνέντευξη στη Μ. Νικόλτσιου. Τι λέει για την ακρίβεια, τις επενδύσεις, το Ταμείο Ανάκαμψης και τις εκλογές.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γ. Μαστρογεωργίου στο BD: Οι μεγατάσεις, το μέλλον και ο εκλογικός κύκλος

Ο Ειδικός Γραμματέας Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού στην Προεδρία της Κυβέρνησης εξηγεί, σε συνέντευξη στο BD, πώς η πολιτική της κυβέρνησης μπορεί να «δει» πιο μακριά από τον εκλογικό κύκλο και να προσαρμοστεί έγκαιρα στις μεγατάσεις και τις εξελίξεις στο παγκόσμιο περιβάλλον.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κωστής Χατζηδάκης στο BD: Διπλάσιες συντάξεις με 900 λιγότερους υπαλλήλους

Στη συνέντευξή του ο υπ. Εργασίας μιλά για το «βουνό» των εκκρεμών συντάξεων που συνάντησε, την ψηφιακή κάρτα, τους δικηγόρους των τηλεοπτικών παραθύρων και τις εκλογές. Πότε ολοκληρώνεται η απονομή ληξιπρόθεσμων κύριων συντάξεων.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σοφία Στάικου στο BD: Το Κτήμα Semeli, μια νέα εμπειρία οινοτουρισμού

Η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Σεμέλη Οινοποιητική μιλά στο BD για τις επενδύσεις στο Κτήμα Semeli που δημιούργησαν μια νέα εμπειρία οινοτουρισμού με προτεραιότητα στον σεβασμό του περιβάλλοντος.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Χρ. Δήμας στο BD: Η νέα πολιτική για τις startup και οι επόμενοι μονόκεροι

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων εξηγεί σε συνέντευξη στο BD πώς χαρτογραφήθηκε το οικοσύστημα των νεοφυών επιχειρήσεων για να υλοποιηθούν πολιτικές στήριξης. Κορυφαίες διεθνείς εταιρείες εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την Πολιτεία Καινοτομίας.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σ. Ζαχαράκη στο BD: Ρεκόρ αφίξεων τον Μάιο, μεγάλες προσδοκίες για το 2022

Η υφυπουργός Τουρισμού, σε συνέντευξή της στο Business Daily, σημειώνει ότι μόνο στο πρώτο 15θήμερο οι αφίξεις ξεπέρασαν το 1 εκατ. Τι λέει για την ακρίβεια, τις ελλείψεις προσωπικού και τις τουριστικές επενδύσεις.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Αλ. Πατέλης στο BD: Πώς θα ξεπεράσει η Ελλάδα και τη νέα διεθνή κρίση

Ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, σε συνέντευξη στη Μ. Νικόλτσιου στο Business Daily, μιλά για το ρόλο της κυβέρνησης στη διαχείριση της νέας κρίσης, την επάνοδο στην επενδυτική βαθμίδα, τις τράπεζες, τις μεγάλες ξένες επενδύσεις και τη μεταρρύθμιση στον ΟΑΕΔ.
nikoltsiou-tseti
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ι. Τσέτη στο BD: Η Ελλάδα να γίνει κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας

Η πρόεδρος και CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων κα Ι. Τσέτη μιλά για την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου, την αντιστροφή του brain drain και τον ρόλο της στην Επιτροπή Ισότητας του ΣΕΒ.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μ. Βερέμης στο BD: Η αξία των ελληνικών startup θα φτάσει το 5% του ΑΕΠ

Ο partner της Big Pi Ventures και πρόεδρος της Upstream, μιλάει για τη ραγδαία ανάπτυξη του οικοσυστήματος των startup, την ανάγκη να ενισχυθεί με περισσότερα κεφάλαια και το σχέδιό του για μεγάλες αυξήσεις κεφαλαίου σε πέντε εταιρείες μέσα στο 2022.