ΓΔ: 946.17 -1.06% Τζίρος: 29.37 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:21:10 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δ. Λιάκος στο BD: Να μην χαθεί η ευκαιρία που δίνει το Ταμείο Ανάκαμψης

Ο πρώην υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό σε συνέντευξη στη Μ. Νικόλτσιου μιλά για την καίρια σημασία του Ταμείου Ανάκαμψης, τις προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία και την ανασυγκρότηση του κόμματος για να βρεθεί σε τροχιά εξουσίας.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Αλ. Αγγελόπουλος στο BD: Ανακάμπτει ο τουρισμός, απρόβλεπτη η πανδημία

«Δεν μπορούν και δεν πρέπει να γίνονται προβλέψεις για το 2022», υπογραμμίζει ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts σε συνέντευξη στο Business Daily. Τι λέει για το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον, την ελλιπή προσαρμογή στο ESG και την ανάγκη για νέες υποδομές.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κ. Γεράρδος στο BusinessDaily: Πώς αλλάξαμε την Πλαίσιο σε τρεις ημέρες

Σε συνέντευξη στο Business Daily, ο διευθύνων σύμβουλος της Πλαίσιο Computers μιλά στη Μ. Νικόλτσιου για την ανταπόκριση στις συνθήκες της πανδημίας, την post-Covid οικονομία και την ανάπτυξη της αλυσίδας χωρίς να αποκλείει και εξαγορές.
Κυριάκος Πιερρακάκης, Μαρία Νικόλτσιου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κυρ. Πιερρακάκης στο BD: Ποιες είναι οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες του Δημοσίου

Ο υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνέντευξή του στη Μ. Νικόλτσιου στο Business Daily παρουσιάζει τις ψηφιακές υπηρεσίες που έρχονται στη ζωή μας, τα μεγάλα έργα πληροφορικής που μεταμορφώνουν τη χώρα και απαντά στην κριτική για αργό και ακριβό internet.
Τσακίρης, Νικόλτσιου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γ. Τσακίρης στο BD: Το στοίχημα του ΕΣΠΑ και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μιλά στη Μ. Νικόλτσιου για την επιτάχυνση της απορρόφησης του ΕΣΠΑ, τους στόχους και τις μεγάλες προκλήσεις της επόμενης προγραμματικής περιόδου και για τη χρηματοδότηση των ΜμΕ.
Γεραπετρίτης, Νικόλτσιου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γ. Γεραπετρίτης στο BD: Συνεχίζουμε χωρίς εκπτώσεις, «όχι» σε εκλογές

Ο υπουργός Επικρατείας απαντά σε έξι ερωτήσεις της Μαρίας Νικόλτσιου σε συνέντευξη στο Business Daily. Τονίζει ότι η κυβέρνηση θα εφαρμόσει το πρόγραμμά της και αποκλείει πρόωρες εκλογές. Τι δηλώνει για την πανδημία, τα σχολεία και το ενδεχόμενο νέου lockdown.
Γιάννης Οικονόμου, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μαρία Νικόλτσιου, Δημοσιογράφος
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γ. Οικονόμου στο BD: Να μην χάσουμε το τρένο της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης

O κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντά σε 6 ερωτήσεις της Μαρίας Νικόλτσιου σε συνέντευξή του στο Business Daily. Τι είπε για τη διαπλοκή, τις φοροελαφρύνσεις, τα δημοσιονομικά και τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης.