ΓΔ: 1414.51 0.09% Τζίρος: 65.02 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δ. Παπαστεργίου στο BD: Ο ψηφιακός βοηθός, το νέο wallet και τα δίκτυα

Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης μιλά στο BD για τις ψηφιακές καινοτομίες που αλλάζουν τη σχέση των πολιτών με τις υπηρεσίες του Δημοσίου και προαναγγέλλει κάλυψη 94% με δίκτυα 5G και οπτικές ίνες σε όλα τα κτίρια.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Π. Μαρινάκης στο BD: Αυτοδύναμη ΝΔ για να έλθει η επενδυτική βαθμίδα

Δεν είναι δυνατόν να αναβαθμιστεί η οικονομία με μια συγκυβέρνηση που θα κλείνει τράπεζες ή θα «βαράει τα νταούλια» για να χορεύουν οι αγορές, τονίζει ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ σε συνέντευξη στο BusinessDaily.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γ. Δραγασάκης στο BD: Δύο παρεμβάσεις για πιο δίκαιο φορολογικό σύστημα

Αύξηση φόρου στα μερίσματα άνω των 50.000 ευρώ και επανεξέταση των ορίων για τη φορολόγηση γονικών παροχών προτείνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Τι λέει για το ιδιωτικό χρέος και τη χρηματοδότηση των ΜμΕ.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ηλ. Κικίλιας στο BD: Οι προτεραιότητες για μια κυβέρνηση συνεργασίας

Αποκομματικοποίηση του κράτους, προστασία δικαιωμάτων και εισοδήματος των εργαζομένων, και ενίσχυση του εγχώριου παραγωγικού δυναμικού είναι οι βασικές προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, όπως τονίζει ο γραμματέας Ανάπτυξης του κόμματος.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γ. Σταθάκης στο BD: Άμεσα μέτρα από ΣΥΡΙΖΑ για στήριξη των μικρομεσαίων

Φορολογικά και χρηματοδοτικά μέτρα για τις ΜμΕ περιλαμβάνει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει ο πρώην υπουργός και υποψήφιος στον νομό Χανίων. Τι λέει για αναθεώρηση Ταμείου Ανάκαμψης, δημόσιο έλεγχο στη ΔΕΗ και τον Γ. Βαρουφάκη.
Koutsianas
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ν. Κουτσιανάς στο BD: Η Symbeeosis και το νέο μοντέλο επιχειρηματικότητας

Ο ιδρυτής της Apivita μιλά στο BD για το νέο του εγχείρημα στον χώρο των βιολογικών προϊόντων διατροφής, την εταιρεία Symbeeosis. Τι λέει για το φυσικό επιχειρείν, τις βιολογικές καλλιέργειες και τη συνεργασία με τον όμιλο Φουρλή.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γ. Τζίκα στο BD: Οι μεγάλες προκλήσεις και η ισχυρή ανάπτυξη της TRATA

Η διευθύνουσα σύμβουλος της KONVA μιλά για τα εμπόδια που κλήθηκε να ξεπεράσει τα τελευταία χρόνια η κορυφαία κονσερβοποιία ψαριών της χώρας και το επιτυχημένο άνοιγμα σε νέα προϊόντα τόνου.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γ. Πλακιωτάκης στο BD: Η Ελλάδα θα παραμείνει υπερδύναμη της ναυτιλίας

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής υπογραμμίζει τη μεγάλη αύξηση εγγραφών ποντοπόρων πλοίων στο ελληνικό νηολόγιο την τελευταία διετία και αναφέρεται στα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν σε βασικούς τομείς πολιτικής.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μ. Κατρίνης στο BD: Δεν δίνει λύσεις στην ακρίβεια μια πολιτική υπέρ των ισχυρών

Μείωση έμμεσων φόρων, πλαφόν στη λιανική τιμή του ρεύματος και πλέγμα μέτρων για το ιδιωτικό χρέος προτείνει ο Επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ σε συνέντευξη στο BD. Τι λέει για το μετεκλογικό σκηνικό και τα εμπόδια σε ενδεχόμενη συνεργασία με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Αλ. Χαρίτσης στο BD: Πώς θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Κατώτατο μισθό στα 800 ευρώ με τιμαριθμική αναπροσαρμογή και μείωση φόρων σε καύσιμα και τρόφιμα προτείνει ο βουλευτής και τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε συνέντευξη στη Μ. Νικόλτσιου. Τι λέει για την ακρίβεια, τις επενδύσεις, το Ταμείο Ανάκαμψης και τις εκλογές.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γ. Μαστρογεωργίου στο BD: Οι μεγατάσεις, το μέλλον και ο εκλογικός κύκλος

Ο Ειδικός Γραμματέας Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού στην Προεδρία της Κυβέρνησης εξηγεί, σε συνέντευξη στο BD, πώς η πολιτική της κυβέρνησης μπορεί να «δει» πιο μακριά από τον εκλογικό κύκλο και να προσαρμοστεί έγκαιρα στις μεγατάσεις και τις εξελίξεις στο παγκόσμιο περιβάλλον.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κωστής Χατζηδάκης στο BD: Διπλάσιες συντάξεις με 900 λιγότερους υπαλλήλους

Στη συνέντευξή του ο υπ. Εργασίας μιλά για το «βουνό» των εκκρεμών συντάξεων που συνάντησε, την ψηφιακή κάρτα, τους δικηγόρους των τηλεοπτικών παραθύρων και τις εκλογές. Πότε ολοκληρώνεται η απονομή ληξιπρόθεσμων κύριων συντάξεων.