ΓΔ: 814.06 -0.32% Τζίρος: 41.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

NEWSROOM

bitcoin, kryptonomismata, texnologia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με εξωδικαστικό συμβιβασμό έκλεισε ποινικά απάτη με bitcoin στη Θεσσαλονίκη

Ο συμβιβασμός επισφραγίστηκε στην αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, εκεί όπου παραπέμφθηκαν να δικαστούν οι δύο Ρουμάνοι, προφυλακισμένοι μέχρι τον προσδιορισμό της δίκης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρτυρίες ότι τουρκικά αλιευτικά συνόδευαν τη βάρκα με τους μετανάστες

Συγκεκριμένα όπως λένε όταν απέπλευσαν από τα τουρκικά παράλια, τους συνόδευαν δύο-τρία τουρκικά αλιευτικά τα οποία έπλεαν δίπλα τους ώστε να τους προστατεύουν από το δυνατό αέρα και τα κύματα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΣΕΒΕΕ: Η εμπειρία της COVID-19 στην εκπαίδευση και κατάρτιση ενηλίκων

Η πανδημία με τις αρχικές συνθήκες της «κοινωνικής αποστασιοποίησης» και την επιβεβλημένη επείγουσα εξ αποστάσεως εκπαίδευση, δημιούργησε μια νέα πραγματικότητα στην διεξαγωγή δράσεων εκπαίδευσης και κατάρτισης ενηλίκων.
Nikos Anastasiadis
ΔΙΕΘΝΗ

Αναστασιάδης: Η ΕΕ να στείλει ηχηρό μήνυμα κατά της συμπεριφοράς της Τουρκίας

O πρόεδρος της Κύπρου αναφέρθηκε και στις συνεχιζόμενες και αυξανόμενες τουρκικές προκλήσεις, οι οποίες αποτελούν εμπόδιο και για την υλοποίηση των ευρωπαϊκών στόχων για απεξάρτηση από τη ρωσική ενέργεια.
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Μακρόν δηλώνει «αισιόδοξος» ότι οι Ευρωπαίοι θα βρουν λύση για την ενέργεια

Για το σχέδιο κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου MidCat που θα ενώνει τη Γαλλία με την Ισπανία περνώντας από τα Πυρηναία, ο πρόεδρος της Γαλλίας είπε ότι θα συναντηθεί την επόμενη εβδομάδα με τους πρωθυπουργούς Ισπανίας και Πορτογαλίας.
ΔΙΕΘΝΗ

Στους 26 οι νεκροί από τη χιονοστιβάδα στα Ιμαλάια, σύμφωνα με νέο απολογισμό

Μεταξύ των νεκρών είναι και η γνωστή αλπινίστρια Σαβίτα Κανσουάλ, που συμμετείχε στην ομάδα ως εκπαιδεύτρια. Πριν από μερικούς μήνες η Κανσουάλ πάτησε στην κορυφή του Έβερεστ και του γειτονικού όρους Μακούλου.
Mario Draghi, Italy, Italia
ΔΙΕΘΝΗ

Ντράγκι: Ετοιμάζουμε διάσκεψη για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας

Τόνισε ότι προέκυψε ουσιαστικό ενδιαφέρον για την διάσκεψη για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας, η οποία πρόκειται να οργανωθεί στην Γερμανία, και ότι πολλές χώρες εξέφρασαν την έντονη ενόχλησή τους για την αυξανόμενη ρωσική προπαγάνδα.