bd-sprite

Ξανά σε λειτουργία οι μαρίνες της Ζέας, των Γουβιών στην Κέρκυρα και της Λευκάδας

Οι μαρίνες έχουν τεθεί ξανά σε λειτουργία για το κοινό, με τα καταστήματα εστίασης που βρίσκονται εντός των εγκαταστάσεων τους να υποδέχονται πελάτες στους εξωτερικούς χώρους.

H D Marinas Hellas, εταιρεία στην οποία υπάγονται οι μαρίνες της Ζέας στην Αττική, των Γουβιών στην Κέρκυρα και της Λευκάδας, καλωσόρισε από τη Δευτέρα 25 Μαΐου την επανεκκίνηση του yachting και του θαλάσσιου τουρισμού.

Σύμφωνα με Κυβερνητική απόφαση, απελευθερώθηκε ο απόπλους και ο κατάπλους εντός της ελληνικής επικράτειας των ιδιωτικών σκαφών αναψυχής με μέγιστο επιτρεπόμενο όριο τους 12 επιβάτες, ενώ από τις 29 Μαΐου, οι περιορισμοί άρθηκαν και για τις επαγγελματικές δραστηριότητες αναψυχής. Οι μαρίνες έχουν τεθεί ξανά σε λειτουργία για το κοινό, με τα καταστήματα εστίασης που βρίσκονται εντός των εγκαταστάσεων τους να υποδέχονται πελάτες στους εξωτερικούς χώρους.

Η D-Marinas Hellas, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και πρόληψης σε όλες τις Μαρίνες τις οποίες διαχειρίζεται, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών. Σε όλους τους χώρους των μαρινών καθώς και στον κοινόχρηστο εξοπλισμό, πραγματοποιούνται απολυμάνσεις, έχουν επιβληθεί τα μέσα ατομικής προστασίας στο προσωπικό των μαρινών και έχει πραγματοποιηθεί εκπαίδευσή του για  την ορθή χρήση τους. Στους εσωτερικούς χώρους έχουν υιοθετηθεί μέτρα ειδικής σήμανσης και ελεγχόμενης εισόδου για τη διατήρηση της απόστασης του 1,5m μεταξύ των ατόμων και σε κάθε μαρίνα έχει προετοιμαστεί ειδικό σχέδιο διαχείρισης ύποπτου περιστατικού COVID-19.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαντήσεις σε 15 ερωτήσεις για την επιστολική ψήφο από το υπ. Εσωτερικών

Συνολικά 202.515 εκλογείς έχουν εγγραφεί στη σχετική πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών με τους εγγεγραμμένους να προέρχονται από 128 διαφορετικές χώρες εκ των οποίων 90 από αυτές δεν είχαν ούτε εκλογικό κέντρο στις τελευταίες εκλογές.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες

Tοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά (κυρίως ορεινά) μετά το μεσημέρι, μέτριοι έως ισχυροί άνεμοι στα πελάγη, θερμοκρασία σε σημαντική άνοδο στα δυτικά.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του οδικού δικτύου Περαίας - Ν. Μηχανιώνας

Παράλληλα, έγινε μεταξύ άλλων πλήρης καθαρισμός των αγωγών αποχέτευσης και των φρεατίων υδροσυλλογής από φερτές ύλες και αντικείμενα και κατασκευή τάφρου για την καλύτερη απορροή των ομβρίων από το οδόστρωμα.