bd-sprite
Φώτο: Shutterstock

Τα πιο παράξενα και ακριβά αντικείμενα που έχουν πουληθεί στα 25 χρόνια της eBay

Από Gigayacht και γεύμα με τον Warren Buffett έως σπάνια κάρτα του Honus Wagner, με αφορμή τα 25 χρόνια πορείας της η eBay αποκαλύπτει τα πιο παράξενα και ακριβά αντικείμενα που πουλήθηκαν ποτέ.

Με αφορμή την επέτειο των 25 χρόνων της, η eBay αποκαλύπτει τα πιο παράξενα και ακριβά αντικείμενα που πουλήθηκαν ποτέ στο marketplace. Η παγκόσμια ηγέτιδα στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου μοιράζεται ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τους καταναλωτές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της eBay, μερικά από τα πιο ακριβά αντικείμενα που έχουν πουληθεί ποτέ μέσα από την πλατφόρμα είναι: ένα Gigayacht, αξίας $168 εκατ., ένα αεροπλάνο Gulfstream II, το οποίο πουλήθηκε στην τιμή των $4.9 εκατ., ένα γεύμα με τον Warren Buffet, αξίας $4.5 εκατ., η μικρή πόλη του Άλμπερτ, αξίας $2.5 εκατ., ένα σπίτι με πολεμικό καταφύγιο, το οποίο αγοράστηκε στην τιμή των $2.1 εκατ., μία κάρτα μπέιζμπολ Honus Wagner, αξίας $1.1 εκατ., μια Ferrari Enzo, αξίας $1 εκατ. και All-Star συλλεκτικά βιβλία κόμικς, αξίας $936,223.

Όμως οι υπερβολικά υψηλές τιμές δεν προϋποθέτουν απαραίτητα πολυτελή σκάφη και  μεγάλα σπίτια. «Η ιστορία μας έχει διδάξει πως οι παθιασμένοι καταναλωτές μπορεί να αγοράσουν ακόμη κι ένα απλό συλλεκτικό αντικείμενο, που όμως κοστίζει μια περιουσία. Σε αυτή τη λογική, μεγάλα ποσά έχουν καταβληθεί για το ρολόι Grand Complications του Patek Philippeτο ρόπαλο του μπέιζμπολ του Shoeless Joe Jacksonτην Tom Brady Playoff Contenders Championship κάρτα με το εισιτήριο του 2000, το πιάνο του Elvis Presleys 1912 WmKnab & Co., μια Michael Jordan 1997 πολύτιμη μεταλλική κάρτα με πετράδια, καθώς και για ένα Newmar King Aire Motorhome» αναφέρει η εταιρεία.

Περιττό να αναφέρουμε την «τρέλα» γύρω από τα μοναδικά και ιδιαίτερα ακριβά μοντέλα αυτοκινήτων, που πουλήθηκαν μέσω της eBay, ακολουθώντας το παράδειγμα της Ferrari Enzo. Τέτοια παραδείγματα αποτελούν η Porsche 911 GTRSη Mercedes-Benz S-Class Maybach S 650 Cabriolet, η McLaren 675LT Coupe, η Rolls-Royce Other Base Coupe 2-Door και ορισμένα μοντέλα της Lamborghini Aventador.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραγγελία Αδειλίνη για ενδεχόμενη έφεση στη δικαστική απόφαση για το Μάτι

Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη προκάλεσε η χθεσινή απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας με την οποία αθωώθηκαν 15 κατηγορούμενοι.