bd-sprite

«Έφυγε» ο δημοσιογράφος Κώστας Μπετινάκης

Διετέλεσε μέλος του ΔΣ της ΠΟΕΣΥ, αντιπρόεδρος του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ και μέλος και γενικός γραμματέας της Ένωσης Συντακτών.

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο δημοσιογράφος και πρώην γενικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ, Κώστας Μπετινάκης.

Από το 1968 εργάστηκε σε θέση ευθύνης στον τομέα διεθνών ειδήσεων στις αθηναϊκές εφημερίδες (Ακρόπολις, Σημερινά, Ελευθεροτυπία, Μεσημβρινή, Έθνος, Τα ΝΕΑ) και διετέλεσε υπεύθυνος εξωτερικού δελτίου, αρχισυντάκτης, διευθυντής ειδήσεων στο ραδιόφωνο στην ΕΡΤ, το 2002 ίδρυσε το ηλεκτρονικό περιοδικό www.styx.gr και συνέχισε να αρθρογραφεί μέχρι τέλους στην ιστοσελίδα www.zougla.gr

Διετέλεσε μέλος του ΔΣ της ΠΟΕΣΥ, αντιπρόεδρος του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ, μέλος και γενικός γραμματέας της Ένωσης Συντακτών και ιδρυτικό μέλος της συνδικαλιαστικής δημοσιογραφικής παράταξης Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκληματική οργάνωση οπαδών: Έχουν απολογηθεί περίπου 15 κατηγορούμενοι

Ανακριτές και Εισαγγελείς έχουν ήδη αποφανθεί σύμφωνα με πληροφορίες για την προφυλάκιση δύο κατηγορουμένων ο ένας εκ των οποίων στη δικογραφία αναφέρεται με το προσωνύμιο «Κοκός» και είναι 31 ετών, ενώ ο άλλος είναι 26 χρόνων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ολυμπιακή Φλόγα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

«Η διαδρομή της φλόγας σήμερα φωτίζει με τον πιο εμβληματικό τρόπο το πρώτο και το μεγαλύτερο δημόσιο Πανεπιστήμιο της Ελλάδας και ένα από τα σπουδαιότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στον κόσμο» είπε Πρύτανης του Ε.Κ.Π.Α..
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκλεισμένος στο γραφείο του έμεινε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών

Εκπρόσωποι των φοιτητών υποστήριξαν ότι δεν υπήρξε αποκλεισμός του πρύτανη στο γραφείο του, αλλά μια ειρηνική διαμαρτυρία, προκειμένου να μην ισχύσει η απόφαση για τις πειθαρχικές κυρώσεις.