bd-sprite
Φώτο: Aris Oikonomou / SOOC

Κυρ. Μητσοτάκης: Το ραντεβού για τον εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής

Με ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός καλεί όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν προκειμένου να λάβει τέλος η μεγάλη περιπέτεια της πανδημίας.

«Το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής. Νοιαζόμαστε, προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε».

Αυτό σημειώνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε αναρτήσεις του στο Twitter και στο facebook, τις οποίες συνοδεύει απο σχετικό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν οι δημοφιλείς ηθοποιοί Γιώργος Κωνσταντίνου και Μάρω Κοντού, προτρέποντας τους πολίτες να εμβολιαστούν.

 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητσοτάκης: «Πράσινο φως» για εμβολιασμούς και από ιδιώτες παιδιάτρους

Ο πρωθυπουργός τόνισε στη σύσκεψη που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με παιδιατρικούς φορείς ότι «καμία επιστημονική ανακάλυψη δεν έχει αυξήσει περισσότερο το προσδόκιμο ζωής από τα εμβόλια συνολικά».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 12 η παρουσίαση από τον πρωθυπουργό προνομίων για εμβολιασμένους

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η εφαρμογή του σχεδίου που θα καταρτιστεί θα είναι άμεση από την αρχή του Ιουλίου έτσι ώστε η αγορά και η κοινωνία να μπορέσει να ζήσει ένα όσο το δυνατόν πιο κανονικό καλοκαίρι.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη απόψε για την πορεία των εμβολιασμών

Mε υψηλούς ρυθμούς σε όλη τη χώρα προχωρούν οι εμβολιασμοί των υγειονομικών, που ξεκίνησαν χθες και που σήμερα εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τους 5.000, σύμφωνα με δήλωση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια.