bd-sprite
Φώτο: Shutterstock

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στο δήμο Μινώα Πεδιάδος στο Ηράκλειο Κρήτης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας χειριστής μηχανήματος έργου, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, παραπάτησε με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από ερπυστριοφόρο όχημα. 

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε εργοτάξιο, στο νέο διεθνές αεροδρόμιο στο Καστέλι του δήμου Μινώα Πεδιάδος στο νομό Ηρακλείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας χειριστής μηχανήματος έργου, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, παραπάτησε με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από ερπυστριοφόρο όχημα. 

Στο εργοτάξιο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη αργά, καθώς υπέκυψε στα τραύματά του.

Τα συλλυπητήριά του για τον τραγικό θάνατο του εργαζόμενου εξέφρασε και ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος, Μ. Φραγκάκης,  τονίζοντας ότι ο Δήμος "με όσα μέσα διαθέτει, θα βρίσκεται δίπλα στα παιδιά του εκλιπόντος, προκειμένου να τα στηρίξει ψυχολογικά και ηθικά σε αυτή την αβάσταχτη συνθήκη που καλούνται να ανταπεξέλθουν"

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eισαγγελέας Εφετών Λαμίας: Έφεση στο βούλευμα αποφυλάκισης Μιχαλολιάκου

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποφυλακίζεται μεταξύ άλλων με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την περιφέρεια της επικράτειας του νομού Αττικής.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιδρούν οι δικηγόροι των Αιγυπτίων αλιεργατών στην αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Οι δικηγόροι, σε μακροσκελή δήλωσή τους, χαρακτηρίζουν την αποφυλάκιση «τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λειτουργία των ΜΜΜ κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα

Τα μέσα θα ολοκληρώσουν τα δρομολόγιά τους πριν τις 23:00 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, ενώ το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής δεν θα ισχύει η παράταση του ωραρίου λειτουργίας με τα μέσα να κυκλοφορούν ως τα μεσάνυχτα.