bd-sprite
Φώτο: Shutterstock

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών τα στοιχεία για το ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ

Στην εισαγγελέα βρίσκονται πλέον τα στοιχεία για το πρόγραμμα «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ», προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες για τις εταιρείες «Job Productions Μονοπρόσωπη ΙΚΕ» και «Party Fm Ραδιοφωνική Ανώνυμη Εταιρία».

Με πρωτοβουλία του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, διαβιβάστηκαν στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών τα στοιχεία που αφορούν στην εκτέλεση του μηχανισμού «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ».

Συγκεκριμένα, στο υπόμνημα συμπεριλαμβάνονται και αναλυτικά στοιχεία για τις πληρωμές προς τους εργαζομένους εταιρειών υπό τις επωνυμίες «Job Productions Μονοπρόσωπη ΙΚΕ» και «Party Fm Ραδιοφωνική Ανώνυμη Εταιρία», προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες από υποβολή ανακριβών δηλώσεων στο πλαίσιο του μηχανισμού «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ».

Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί ότι η παραπάνω πρωτοβουλία πάρθηκε λίγες μέρες μετά την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook, ο οποίος ανέφερε ότι ο Μένιος Φουρθιώτης ήταν ένα από τα 160 άτομα που λάμβαναν επίδομα 6.500 ευρώ τον μήνα από το πρόγραμμα «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ». 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους ο αρχηγός της ΧΑ, Ν. Μιχαλολιάκος

Παρά την αρνητική εισαγγελική εισήγηση το δικαστικό συμβούλιο Λαμίας αποφάσισε την αποφυλάκιση του αρχηγού της ναζιστικής εγκλήματικής οργάνωσης που είχε καταδικαστεί σε 13 χρόνια φυλάκισης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραγγελία Αδειλίνη για ενδεχόμενη έφεση στη δικαστική απόφαση για το Μάτι

Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη προκάλεσε η χθεσινή απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας με την οποία αθωώθηκαν 15 κατηγορούμενοι.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα βγαίνει η απόφαση του δικαστηρίου για την τραγωδία στο Μάτι

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο θα ανακοινώσει την απόφαση του για τους 21 κατηγορούμενους, τότε αξιωματικοί της Πυροσβεστικής, η τότε περιφερειάρχης Αττικής και οι τότε δήμαρχοι των δήμων που έπληξε η φωτιά.