bd-sprite
Φώτο: ΑΠΕ

Επέστρεψε σήμερα στις φυλακές Δομοκού ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Μετά τη λήξη της απεργίας πείνας στις 14 Μαρτίου, ο Δημήτρης Κουφοντίνας μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι στις φυλακές Δομοκού κάτω από άκρα μυστικότητα.

Στις φυλακές Δομοκού μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Δημήτρης Κουφοντίνας, 27 μέρες από την στιγμή που σταμάτησε την απεργία πείνας.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, μετά τη δήλωση του για τερματισμό της απεργίας πείνας στις 14 Μαρτίου, είχε παραμείνει για περισσότερες από 10 μέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Λαμίας για να ανακτήσει τις δυνάμεις του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε και παρέμεινε φρουρούμενος σε απλό θάλαμο μέσα στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Όμως, σήμερα το μεσημέρι, κάτω από άκρα μυστικότητα και με τη συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, μεταφέρθηκε και πάλι στις φυλακές Δομοκού.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eισαγγελέας Εφετών Λαμίας: Έφεση στο βούλευμα αποφυλάκισης Μιχαλολιάκου

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποφυλακίζεται μεταξύ άλλων με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την περιφέρεια της επικράτειας του νομού Αττικής.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιδρούν οι δικηγόροι των Αιγυπτίων αλιεργατών στην αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Οι δικηγόροι, σε μακροσκελή δήλωσή τους, χαρακτηρίζουν την αποφυλάκιση «τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους ο αρχηγός της ΧΑ, Ν. Μιχαλολιάκος

Παρά την αρνητική εισαγγελική εισήγηση το δικαστικό συμβούλιο Λαμίας αποφάσισε την αποφυλάκιση του αρχηγού της ναζιστικής εγκλήματικής οργάνωσης που είχε καταδικαστεί σε 13 χρόνια φυλάκισης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραγγελία Αδειλίνη για ενδεχόμενη έφεση στη δικαστική απόφαση για το Μάτι

Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη προκάλεσε η χθεσινή απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας με την οποία αθωώθηκαν 15 κατηγορούμενοι.