bd-sprite
Φωτο: Shutterstock

Επεισόδια στου Ρέντη: Ποινική δίωξη ασκήθηκε κατά του 18χρονου

Να σημειωθεί ότι όλες οι πράξεις είναι με την επιβαρυντική περίσταση που προβλέπεται στον αθλητικό νόμο. Ταυτόχρονα, έχει ασκηθεί δίωξη για ηθική αυτουργία στις πράξεις αυτές σε άγνωστους δράστες.

Ποινική δίωξη άσκησε η Εισαγγελέας στον 18χρονο συλληφθέντα που φέρεται να ομολόγησε σήμερα ότι πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο Ρέντη. Ειδικότερα, σε βάρος του 18χρονου ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο από κοινού με άγνωστους δράστες, κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο από κοινού με άγνωστους δράστες, διατάραξη οικιακής ειρήνης από κοινού, βιαιοπραγία από κοινού και κατοχή βεγγαλικών, κροτίδων και γενικά εύφλεκτων υλικών από κοινού.

Να σημειωθεί ότι όλες οι πράξεις είναι με την επιβαρυντική περίσταση που προβλέπεται στον αθλητικό νόμο. Ταυτόχρονα, έχει ασκηθεί δίωξη για ηθική αυτουργία στις πράξεις αυτές σε άγνωστους δράστες. O 18χρονος συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης της Βίας σε Αθλητικούς Χώρους. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ομολόγησε μόνος του την πράξη του.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός και τραυματίας από άγρια συμπλοκή στη Μύκονο, 15 προσαγωγές

Tο περιστατικό σημειώθηκε πίσω από νυχτερινό κέντρο του νησιού, όπου περίπου 25 άτομα πακιστανικής καταγωγής συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με έναν άνδρα να τραυματίζεται θανάσιμα με μαχαίρι και άλλον έναν να τραυματίζεται σοβαρά.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχουν γίνει 9 προφυλακίσεις μέχρι τώρα για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Η δεύτερη προφυλάκιση από την σημερινή διαδικασία και ένατη για την υπόθεση, αφορά 22χρονο, που σύμφωνα με την δικογραφία είχε ενεργό ρόλο στα επεισόδια έξω από το γήπεδο στο Ρέντη, όπου χτυπήθηκε θανάσιμα με ναυτική φωτοβολίδα ο αστυνομικός.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην φυλακή άλλος ένας κατηγορούμενος για την δολοφονία Λυγγερίδη

Στην δικογραφία αναφέρεται ότι ο αποκαλούμενος «κοντός», μόλις έφθασε στο γήπεδο «τροποποίησε το σχέδιο επίθεσης» το οποίο αρχικά προέβλεπε την έναρξη των επεισοδίων μετά την λήξη του αγώνα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων και νεαρών που διακινούσε ναρκωτικά στην Αττική

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών και κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί φωτοβολίδων.