ΓΔ: 1270.35 -0.39% Τζίρος: 95.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η UEFA μοιράζει 331 εκατ. ευρώ στα κράτη που θα βρεθούν στο EURO 2024

Η νικήτρια ομάδα της διοργάνωσης θα πάρει επιπλέον ποσό 8.000.000 ευρώ και το συνολικό χρηματικό της έπαθλο μπορεί να ανέλθει μέχρι τα 28,25 εκατ. ευρώ, εφόσον φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου με το απόλυτο νικών.
pao podosfairo
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στήριξη από τους μετόχους με 9,8 εκατ. ζητά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Το εν λόγω ποσό είναι λίγο μεγαλύτερο απ’ τις δύο τελευταίες ΑΜΚ ύψους 9,5 εκατ. ευρώ η κάθε μία, που είχαν προκηρυχθεί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις 31 Δεκεμβρίου 2022 και στις 19 Ιουνίου 2023 αντίστοιχα.
Giannis Oikonomou, Kyvernisi
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίδομα για τους αστυνομικούς στα γήπεδα προανήγγειλε ο Γ. Οικονόμου

Ο υπουργός προστασίας του Πολίτη, ανέφερε πως βρίσκεται σε διάλογο με τους εκπροσώπους των αστυνομικών καθώς επιβαρύνονται με μια πολύ σημαντική υπηρεσία. Τί θα γίνει με τις κάμερες στις στολές των αστυνομικών.
lotto opap
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Σήμερα στις 22:00 το βράδυ η πρώτη κλήρωση του ανανεωμένου ΛΟΤΤΟ

Κέρδη 10.000 ευρώ κάθε μήνα για μια 10ετία με σωστή πρόβλεψη 6 αριθμών. Οι κληρώσεις του παιχνιδιού πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο, στις 22:00, και μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρέμβαση εισαγγελέα για τη στατικότητα των δύο στεγάστρων Καλατράβα

Tο τι έγινε και δεν έγινε τα τελευταία πέντε έτη στο ΟΑΚΑ σχετικά με τη στατικότητα των δύο στεγάστρων «Καλατράβα» μπαίνει στο «μικροσκόπιο» των εισαγγελικών αρχών που θα διενεργήσουν προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνει το ΟΑΚΑ εξαιτίας προβλήματος στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα

Σύμφωνα με μελέτη οι μεταλλικές κατασκευές δεν ανταποκρίνονται στα κανονιστικά επίπεδα. Δεν διευκρινίστηκε το διάστημα της αναστολής, αλλά θα ακολουθήσει άμεσα και δεύτερη μελέτη.