bd-sprite
Φώτο: Shutterstock

Θεσσαλονίκη: Παγιδευμένος με εκρηκτικό μηχανισμό ο φάκελος στα δικαστήρια

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ ενημερώθηκε περί τις 14:00 καθώς το δέμα φάνηκε περίεργο αφού υπήρχαν καλώδια και άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ.

Επικίνδυνο εκρηκτικό μηχανισμό περιείχε ο ύποπτος φάκελος που απεστάλη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Ο φάκελος προοριζόταν για την πρόεδρο Εφετών Θεσσαλονίκης ενώ μόλις έγινε αντιληπτό το ύποπτο περιεχόμενο, ενημερώθηκαν άμεσα οι Αρχές και τα Δικαστήρια εκκενώθηκαν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, o φάκελος ήταν παγιδευμένος και θα εκρήγνυτο μόλις τον άνοιγε ο παραλήπτης του.

Ο φάκελος περιείχε ικανή για να σκοτώσει ποσότητα ζελατοδυναμίτιδας. Οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών προχώρησαν στην εξουδετέρωση της βόμβας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ ενημερώθηκε περί τις 14:00 καθώς το δέμα φάνηκε περίεργο αφού υπήρχαν καλώδια και άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ.
 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επί ποδός η αστυνομία ενόψει του τελικού του Conference League στο γήπεδο της ΑΕΚ

Πριν από λίγο καιρό και μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό υπήρχαν φήμες για αλλαγή της έδρας του τελικού και διεξαγωγής του σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε αλλοδαπούς στη Κρήτη

Χθες το μεσημέρι σε έλεγχο από αστυνομικούς σε 20χρονο αλλοδαπό, διαπιστώθηκε ότι κατείχε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να ταξιδέψει με προορισμό τη Γαλλία και συνελήφθη.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ηρωίνη στην Αττική

Για την πιστοποίηση της εγκληματικής τους δράσης προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών δεδομένων, εξακριβώσεις και διασταυρώσεις στοιχείων και δημιουργία προφίλ των εμπλεκομένων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος ο κατηγορούμενος για την δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη

Στον κατηγορούμενο, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα ανά τακτά διαστήματα και της απαγόρευσης παρακολούθησης αγώνων.