ΓΔ: 1409.89 -1.98% Τζίρος: 81.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:59:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε. λόγω ασφαλτικών εργασιών

Από τη Δευτέρα 20 Μάϊου στις 07:00 έως και την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 21:00, θα ισχύσουν από το 91,5ο χλμ. έως και το 93,01ο  χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 20 Μάϊου στις 07:00 έως και την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 21:00, θα ισχύσουν από το 91,5ο χλμ. έως και το 93,01ο  χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Α ΦΑΣΗ: Από τo 91,5o χλμ. έως και το 93,01ο  χλμ. θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα.

Β ΦΑΣΗ: Από το 91,5ο χλμ. έως και το 93,01ο χλμ.  θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τμήμα της δεξιάς λωρίδας και της Λ.Ε.Α.

Επιπλέον κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., με αφορμή τον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας.

Ειδικότερα, αύριο Σάββατο 18 Μαΐου από τις 15:30 έως και τις 17:30, θα ισχύσει στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ριτσώνας στο 75,525ο χλμ., πλήρης αποκλεισμός των κλάδων εξόδου και εισόδου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σημειώνεται ότι, οι οδηγοί θα μπορούν να εξυπηρετηθούν είτε από τον προηγούμενο είτε από τον επόμενο Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) της Ριτσώνας. Συγκεκριμένα από τον Ημικόμβο (Η/Κ) Σχηματαρίου (67ο χλμ.) και τον Α/Κ Θήβας (89ο χλμ.).

Τέλος, κατά τη διάρκεια των άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Θήβας, δεν θα είναι σε λειτουργία.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του οδικού δικτύου Περαίας - Ν. Μηχανιώνας

Παράλληλα, έγινε μεταξύ άλλων πλήρης καθαρισμός των αγωγών αποχέτευσης και των φρεατίων υδροσυλλογής από φερτές ύλες και αντικείμενα και κατασκευή τάφρου για την καλύτερη απορροή των ομβρίων από το οδόστρωμα.