bd-sprite
Shutterstock

Συνελήφθη 30χρονος για εκδικητική πορνογραφία και βιασμό 44χρονης

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο άντρας, κατείχε φωτογραφίες με προσωπικές στιγμές του με 44χρονη, τις οποίες είχε αναρτήσει σε κλειστές ομάδες πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου, συνελήφθη στον Πειραιά, το πρωί της περασμένης Πέμπτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ραφήνας - Πικερμίου της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 30χρονος Ρουμάνος, κατηγορούμενος για εκδικητική πορνογραφία κατ' εξακολούθηση, βιασμό, απειλή, εξύβριση, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο άντρας, κατείχε φωτογραφίες με προσωπικές στιγμές του με 44χρονη, τις οποίες είχε αναρτήσει σε κλειστές ομάδες πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Όταν η γυναίκα του ζήτησε να αφαιρέσει το υλικό, ο 30χρονος άρχισε να την απειλεί και να την εξυβρίζει, ενώ παράλληλα διατηρούσε τις φωτογραφίες στην πλατφόρμα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας - Πικερμίου ταυτοποίησαν τον κατηγορούμενο ως χρήστη του προφίλ που αναρτούσε τις φωτογραφίες και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν: Σιδερογροθιά, πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, αναδιπλούμενος σουγιάς, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1 γραμμαρίου, το χρηματικό ποσό των 1.570 ευρώ και ένας φορητός υπολογιστής, τον οποίο χρησιμοποιούσε για την ανάρτηση του συγκεκριμένου υλικού. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχουν γίνει 9 προφυλακίσεις μέχρι τώρα για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Η δεύτερη προφυλάκιση από την σημερινή διαδικασία και ένατη για την υπόθεση, αφορά 22χρονο, που σύμφωνα με την δικογραφία είχε ενεργό ρόλο στα επεισόδια έξω από το γήπεδο στο Ρέντη, όπου χτυπήθηκε θανάσιμα με ναυτική φωτοβολίδα ο αστυνομικός.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην φυλακή άλλος ένας κατηγορούμενος για την δολοφονία Λυγγερίδη

Στην δικογραφία αναφέρεται ότι ο αποκαλούμενος «κοντός», μόλις έφθασε στο γήπεδο «τροποποίησε το σχέδιο επίθεσης» το οποίο αρχικά προέβλεπε την έναρξη των επεισοδίων μετά την λήξη του αγώνα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων και νεαρών που διακινούσε ναρκωτικά στην Αττική

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών και κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί φωτοβολίδων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 42χρονος κατηγορούμενος ότι εξανάγκαζε την σύντροφό του να εκδίδεται

Ο 42χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.