ΓΔ: 1474.55 -0.64% Τζίρος: 68.58 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:50:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
sillipsi
Shutterstock

Συνελήφθη 42χρονος κατηγορούμενος ότι εξανάγκαζε την σύντροφό του να εκδίδεται

Ο 42χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Στη σύλληψη 42χρονου άνδρα προχώρησε χθες το πρωί η αστυνομία έπειτα από καταγγελία της 40χρονης συντρόφου του ότι την εξανάγκαζε να εκδίδεται και της ασκούσε σωματική βία.

Ο 42χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας και συνελήφθη, ενώ επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων, παραβίασης δικαστικών αποφάσεων και συμφωνιών που επικυρώθηκαν από συμβολαιογράφο, παράβασης του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, και παράβαση του Νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Πιο αναλυτικά, προηγήθηκε καταγγελία της 40χρονης, η οποία αρχικά μεταφέρθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης, όπου ανέφερε σε βάρος της αδικήματα που αφορούν στη γενετήσια εκμετάλλευση.

Για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας, παρουσία ψυχολόγου των Κεντρικών Ιατρείων Θεσσαλονίκης, η 40χρονη ανέφερε ότι τα τελευταία έτη διατηρούσε δεσμό και συζούσε με τον 42χρονο, ο οποίος επανειλημμένα είχε ασκήσει σωματική βία σε βάρος της, καθώς και ότι ο ίδιος την εξανάγκαζε από την αρχή της σχέσης τους να συνευρίσκεται ερωτικά με άνδρες, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σημειώνεται ότι, βάσει Απόφασης του Α’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, μετά από προηγούμενη καταγγελία οικογενειακής βίας που είχε γίνει τον Απρίλιο στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου, είχαν επιβληθεί στον δράστη περιοριστικοί όροι, σύμφωνα με τους οποίους δεν του επιτρεπόταν να διαμένει στην οικία της παθούσας και να την προσεγγίζει, σε απόσταση μικρότερη των πέντε μέτρων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

elliniki astynomia-listeia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός και τραυματίας από άγρια συμπλοκή στη Μύκονο, 15 προσαγωγές

Tο περιστατικό σημειώθηκε πίσω από νυχτερινό κέντρο του νησιού, όπου περίπου 25 άτομα πακιστανικής καταγωγής συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με έναν άνδρα να τραυματίζεται θανάσιμα με μαχαίρι και άλλον έναν να τραυματίζεται σοβαρά.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχουν γίνει 9 προφυλακίσεις μέχρι τώρα για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Η δεύτερη προφυλάκιση από την σημερινή διαδικασία και ένατη για την υπόθεση, αφορά 22χρονο, που σύμφωνα με την δικογραφία είχε ενεργό ρόλο στα επεισόδια έξω από το γήπεδο στο Ρέντη, όπου χτυπήθηκε θανάσιμα με ναυτική φωτοβολίδα ο αστυνομικός.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην φυλακή άλλος ένας κατηγορούμενος για την δολοφονία Λυγγερίδη

Στην δικογραφία αναφέρεται ότι ο αποκαλούμενος «κοντός», μόλις έφθασε στο γήπεδο «τροποποίησε το σχέδιο επίθεσης» το οποίο αρχικά προέβλεπε την έναρξη των επεισοδίων μετά την λήξη του αγώνα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων και νεαρών που διακινούσε ναρκωτικά στην Αττική

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών και κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί φωτοβολίδων.