ΓΔ: 2726.49 1.07% Τζίρος: 327.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:19:36
Χειροπέδες σε χέρια άνδρα
Σύλληψη και χειροπέδες σε σπείρα.

Συνελήφθη 42χρονος κατηγορούμενος ότι εξανάγκαζε την σύντροφό του να εκδίδεται

Ο 42χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Στη σύλληψη 42χρονου άνδρα προχώρησε χθες το πρωί η αστυνομία έπειτα από καταγγελία της 40χρονης συντρόφου του ότι την εξανάγκαζε να εκδίδεται και της ασκούσε σωματική βία.

Ο 42χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας και συνελήφθη, ενώ επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων, παραβίασης δικαστικών αποφάσεων και συμφωνιών που επικυρώθηκαν από συμβολαιογράφο, παράβασης του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, και παράβαση του Νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Πιο αναλυτικά, προηγήθηκε καταγγελία της 40χρονης, η οποία αρχικά μεταφέρθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης, όπου ανέφερε σε βάρος της αδικήματα που αφορούν στη γενετήσια εκμετάλλευση.

Για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας, παρουσία ψυχολόγου των Κεντρικών Ιατρείων Θεσσαλονίκης, η 40χρονη ανέφερε ότι τα τελευταία έτη διατηρούσε δεσμό και συζούσε με τον 42χρονο, ο οποίος επανειλημμένα είχε ασκήσει σωματική βία σε βάρος της, καθώς και ότι ο ίδιος την εξανάγκαζε από την αρχή της σχέσης τους να συνευρίσκεται ερωτικά με άνδρες, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σημειώνεται ότι, βάσει Απόφασης του Α’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, μετά από προηγούμενη καταγγελία οικογενειακής βίας που είχε γίνει τον Απρίλιο στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου, είχαν επιβληθεί στον δράστη περιοριστικοί όροι, σύμφωνα με τους οποίους δεν του επιτρεπόταν να διαμένει στην οικία της παθούσας και να την προσεγγίζει, σε απόσταση μικρότερη των πέντε μέτρων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λασίθι: 25χρονος συνελήφθη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη 25χρονος στον Άγιο Νικόλαο για ναρκωτικά, ενώ ένας 55χρονος εντοπίστηκε με καραμπίνα χωρίς άδεια. Κατασχέθηκαν κάνναβη, κοκαΐνη, χρήματα και ζυγαριά. Διαπιστώθηκαν και παραβάσεις για ζωοκλοπή.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις συλλήψεις στο Λασίθι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Τρεις νεαροί συνελήφθησαν στον Άγιο Νικόλαο για διακίνηση ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν κοκαΐνη, κάνναβη, χρήματα, κινητά και ζυγαριά, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την τοπική Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 69χρονου στη Θεσσαλονίκη με καταδίκη 120 ετών για διακίνηση

Στον Προμαχώνα συνελήφθη 69χρονος καταδικασμένος σε 120 χρόνια κάθειρξη (εκτιτέα 20) και πρόστιμο 2,3 εκατ. ευρώ για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών. Εντοπίστηκε από την αστυνομία και οδηγείται στον εισαγγελέα.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Δεύτερη διάρρηξη σε περίπτερο για παγωτά

Συνελήφθη 40χρονος στη Θεσσαλονίκη, καθώς προσπάθησε να διαρρήξει ψυγείο περιπτέρου για να πάρει παγωτά. Είχε ξανακλέψει από το ίδιο περίπτερο τον Ιούνιο, αφαιρώντας παγωτά αξίας 600 ευρώ. Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.