bd-sprite
Φώτο: Shutterstock

Επιτρέπεται η κυκλοφορία στο δάσος του Σέιχ Σου και το δάσος του Χορτιάτη

Υπενθυμίζεται ότι η απαγόρευση της κυκλοφορίας στην περιοχή είχε τεθεί σε ισχύ στις 22 Μαρτίου, λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης πολιτών στο Σέιχ Σου και στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων.

Στην άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας για το δάσος του Σέιχ Σου και το δάσος του Χορτιάτη προχώρησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Όπως επισήμανε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο επικεφαλής του αυτόνομου Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, Μπάμπης Στεργιάδης, μετά την σχετική απόφαση του Περιφερειάρχη, Απόστολου Τζιτζικώστα, απομακρύνθηκαν το πρωί τα οχήματα της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και των εθελοντών από την περιοχή και πλέον επιτρέπεται η πρόσβαση σε όλους.

Υπενθυμίζεται ότι η απαγόρευση της κυκλοφορίας στην περιοχή είχε τεθεί σε ισχύ στις 22 Μαρτίου, λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης πολιτών στο Σέιχ Σου και στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή της μετάδοσης του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ολυμπιακή Φλόγα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

«Η διαδρομή της φλόγας σήμερα φωτίζει με τον πιο εμβληματικό τρόπο το πρώτο και το μεγαλύτερο δημόσιο Πανεπιστήμιο της Ελλάδας και ένα από τα σπουδαιότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στον κόσμο» είπε Πρύτανης του Ε.Κ.Π.Α..
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους και τη στάση και στάθμευση των οχημάτων τους κατά μήκος των αναφερόμενων διαδρομών της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερες από 400 προσαγωγές για την δολοφονία του Γ. Λυγγερίδη

«Προέκυψαν στοιχεία για εγκληματική οργάνωση, αποτελούμενη από 158 μέλη, τα οποία, τουλάχιστον από το 2019, τελούσαν κακουργηματικές και πλημμεληματικές αξιόποινες πράξεις» είπε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Δημήτρης Μάλλιος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς θα ανοίξουν τα γήπεδα από τις 13 Φεβρουαρίου, από 6/3 με κάμερες

Υπάρχει μία νέα Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας, η οποία θα επιβάλει δρακόντειες κυρώσεις με κατ' εξοχήν κύρωση το κλείσιμο των γηπέδων από φιλάθλους αν πέσει επικίνδυνο αντικείμενο στο γήπεδο.