bd-sprite
Shutterstock

Επίθεση «Ρουβίκωνα» στα γραφεία της ΛΑΡΚΟ στο Μαρούσι

Τα μέλη του "Ρουβίκωνα" που φορούσαν κράνη, αφού έφτασαν στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων προκάλεσαν φθορές στην είσοδο του κτιρίου της εταιρείας με βαριοπούλες και πέταξαν μπογιές, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνα» πραγματοποίησαν επίθεση, λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα, στα γραφεία της μεταλλουργικής εταιρείας Λάρκο, στο Μαρούσι. 

Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» που φορούσαν κράνη, αφού έφτασαν στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων προκάλεσαν φθορές στην είσοδο του κτιρίου της εταιρείας με βαριοπούλες και πέταξαν μπογιές, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.Ο «Ρουβίκωνας» ανέβασε αργότερα ανάρτηση και βίντεο από την επίθεση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απομακρύνθηκε το «ΚΕΠ του Ρουβίκωνα» από την πλατεία Εξαρχείων

Το γνωστό ως «ΚΕΠ του Ρουβίκωνα» απομάκρυναν νωρίς το πρωί συνεργεία του Δήμου Αθηναίων από τη πλατεία Εξαρχείων. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, φρόντισαν να μη σημειωθεί κάποιο επεισόδιο.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις στο νησί της Κρήτης

Σκοπός των δράσεων είναι η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, η καταστολή της εγκληματικότητας, η προστασία των ανηλίκων από παραβατικές συμπεριφορές και η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.