ΓΔ: 1462 0.98% Τζίρος: 80.50 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:59:11 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Απομακρύνθηκε το «ΚΕΠ του Ρουβίκωνα» από την πλατεία Εξαρχείων

Το γνωστό ως «ΚΕΠ του Ρουβίκωνα» απομάκρυναν νωρίς το πρωί συνεργεία του Δήμου Αθηναίων από τη πλατεία Εξαρχείων. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, φρόντισαν να μη σημειωθεί κάποιο επεισόδιο.

Συνεργεία του δήμου Αθηναίων απομάκρυναν νωρίς σήμερα το μεταλλικό κοντέινερ που είχε τοποθετηθεί στην πλατεία Εξαρχείων από ομάδα αντιεξουσιαστών, τον Απρίλιο του 2017. Παράλληλα, προχώρησαν σε παρεμβάσεις συντήρησης σε ολόκληρο τον χώρο της πλατείας, αποκαθιστώντας ζημιές κ.ά. Κατά την απομάκρυνση του κοντέινερ βρίσκονταν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, χωρίς να σημειωθεί κάποιο επεισόδιο.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων «οι δράσεις του στην πλατεία Εξαρχείων περιλαμβάνονται στο συνολικό σχέδιο που έχει εκπονηθεί από τη νέα δημοτική Αρχή για τις 129 γειτονιές της Αθήνας και η εφαρμογή του ξεκίνησε ήδη».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης σε δήλωσή του υπογραμμίζει την αποφασιστικότητα της δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση της «καθημερινότητας των Αθηναίων» και για την επίτευξη αυτού του σκοπού δεν θα αφήσει «ούτε μια μέρα να πάει χαμένη. Με δράσεις που ενισχύουν την καθαριότητα, βελτιώνουν τον φωτισμό, εμπλουτίζουν το πράσινο και αξιοποιούν τον δημόσιο χώρο προς όφελος των δημοτών».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φθινοπωριάζει για τα καλά ο καιρός - Βροχές και στην Αττική

Για τα καλά φθινοπωρινό γίνεται το σκηνικό του καιρού, αφού για σήμερα, Παρασκευή, η μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών προβλέπει βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές που σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδευτούν από χαλαζόπτωση.
businessdaily-Astynomia-Glyfada
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρύτατες κατηγορίες στους οπαδούς για τη δολοφονική επίθεση στου Ρέντη

Συνολικά σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας στην υπόθεση εμπλέκονται περίπου 160 πρόσωπα, εκ των οποίων ηγετικός ρόλο στην διεύθυνση της οργάνωσης αποδίδεται σε πέντε πρόσωπα.
police-astynomia-nea-smyrni
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερες από 400 προσαγωγές για την δολοφονία του Γ. Λυγγερίδη

«Προέκυψαν στοιχεία για εγκληματική οργάνωση, αποτελούμενη από 158 μέλη, τα οποία, τουλάχιστον από το 2019, τελούσαν κακουργηματικές και πλημμεληματικές αξιόποινες πράξεις» είπε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Δημήτρης Μάλλιος.