bd-sprite
Φώτο: Shutterstock

Ανεβαίνει η θερμοκρασία σε ολόκληρη τη χώρα

Στην Αττική αίθριος θα είναι ο καιρός με τη θερμοκρασία να κινείται από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Καλοκαιρία θα έχει σήμερα ολόκληρη η χώρα με θερμοκρασίες που θα φτάσουν στα ηπειρωτικά τους 37 και κατά τόπους τους 38 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα σε Μακεδονία και Θράκη ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 17 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά, θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 19 έως 36 και τοπικά 37 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο.Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. Από 18 έως 38 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Οι Κυκλάδες και η Κρήτη θα έχουν αίθριο καιρό με τους ανέμους να κινούνται βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ και τη θερμοκρασία από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη η μέγιστη τοπικά 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

Αίθριος ο καιρός στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και τη θερμοκρασία από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αίθριος θα είναι ο καιρός με τη θερμοκρασία να κινείται από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι.

Αίθριος ο καιρός σήμερα και στη Θεσσαλονίκη με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλές καιρικές συνθήκες σήμερα σε όλη τη χώρα με λίγα μόνο σύννεφα

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στα ανατολικά τμήματα του νομού 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24-25 βαθμούς.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιοφάνεια με σχετικά υψηλές θερμοκρασίες το μεσημέρι και νεφώσεις

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά τμήματα του νομού τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24-25 βαθμούς.