ΚΑΙΡΟΣ

Αίθριος ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα με κατά τόπους νεφώσεις

Γενικά αίθριος σήμερα ο καιρός στην Αττική με τη θερμοκρασία να κινείται ανάμεσα στους 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη από μείον 1 έως 11 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεφώσεις και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια σήμερα στην Αττική με την θερμοκρασία από 07 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη, θερμοκρασία έως 10 βαθμούς.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αραιές νεφώσεις και πιθανότητα σποραδικών βροχών

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια περιμένουμε στην Αττική με τη θερμοκρασία να κινείται από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριο.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοπικές βροχές και νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα σήμερα

Νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών περιμένουμε στην Αττική με την θερμοκρασία να κινείται ανάμεσα σε 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Λίγες νεφώσεις θα έχει σήμερα και η Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίθριος ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα με άνοδο της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική. Από 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία. Και στη Θεσσαλονίκη αναμένουμε γενικά αίθριο καιρό με ασθενείς ανέμους και τη θερμοκρασία έως τους 12 βαθμούς Κελσίου.