bd-sprite
Το γήπεδο του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Πηγή: Shutterstock

Αποσύρεται η απόφαση για περιορισμένο αριθμό φιλάθλων στα γήπεδα

Η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες, έκρινε ο πρωθυπουργός.

Ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ολυμπιακή Φλόγα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

«Η διαδρομή της φλόγας σήμερα φωτίζει με τον πιο εμβληματικό τρόπο το πρώτο και το μεγαλύτερο δημόσιο Πανεπιστήμιο της Ελλάδας και ένα από τα σπουδαιότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στον κόσμο» είπε Πρύτανης του Ε.Κ.Π.Α..
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους και τη στάση και στάθμευση των οχημάτων τους κατά μήκος των αναφερόμενων διαδρομών της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερες από 400 προσαγωγές για την δολοφονία του Γ. Λυγγερίδη

«Προέκυψαν στοιχεία για εγκληματική οργάνωση, αποτελούμενη από 158 μέλη, τα οποία, τουλάχιστον από το 2019, τελούσαν κακουργηματικές και πλημμεληματικές αξιόποινες πράξεις» είπε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Δημήτρης Μάλλιος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς θα ανοίξουν τα γήπεδα από τις 13 Φεβρουαρίου, από 6/3 με κάμερες

Υπάρχει μία νέα Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας, η οποία θα επιβάλει δρακόντειες κυρώσεις με κατ' εξοχήν κύρωση το κλείσιμο των γηπέδων από φιλάθλους αν πέσει επικίνδυνο αντικείμενο στο γήπεδο.