bd-sprite
Φώτο: Menelaos Myrillas / SOOC

Εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Από την έκρηξη και την πυρκαγιά που ακολούθησε προκλήθηκαν ζημιές στα οχήματα και στον τοίχο του σπιτιού. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία κάτω από τα αυτοκίνητα βρέθηκαν μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό.

Στόχος διπλής εμπρηστικής επίθεσης έγινε λίγο πριν τις 20.00 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

'Αγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς κάτω από δύο αυτοκίνητα (το ένα ιδιοκτησίας του και το άλλο της συζύγου του, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ), που ήταν σταθμευμένα έξω από το σπίτι του στην Κηφισιά  Από την έκρηξη και την πυρκαγιά που ακολούθησε προκλήθηκαν ζημιές στα οχήματα και στον τοίχο του σπιτιού.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία κάτω από τα αυτοκίνητα βρέθηκαν μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό. Στο σημείο βρίσκονται πυροτεχνουργοί της ΕΛ.ΑΣ και αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχουν γίνει 9 προφυλακίσεις μέχρι τώρα για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Η δεύτερη προφυλάκιση από την σημερινή διαδικασία και ένατη για την υπόθεση, αφορά 22χρονο, που σύμφωνα με την δικογραφία είχε ενεργό ρόλο στα επεισόδια έξω από το γήπεδο στο Ρέντη, όπου χτυπήθηκε θανάσιμα με ναυτική φωτοβολίδα ο αστυνομικός.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην φυλακή άλλος ένας κατηγορούμενος για την δολοφονία Λυγγερίδη

Στην δικογραφία αναφέρεται ότι ο αποκαλούμενος «κοντός», μόλις έφθασε στο γήπεδο «τροποποίησε το σχέδιο επίθεσης» το οποίο αρχικά προέβλεπε την έναρξη των επεισοδίων μετά την λήξη του αγώνα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 42χρονος κατηγορούμενος ότι εξανάγκαζε την σύντροφό του να εκδίδεται

Ο 42χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρύτατες κατηγορίες στους οπαδούς για τη δολοφονική επίθεση στου Ρέντη

Συνολικά σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας στην υπόθεση εμπλέκονται περίπου 160 πρόσωπα, εκ των οποίων ηγετικός ρόλο στην διεύθυνση της οργάνωσης αποδίδεται σε πέντε πρόσωπα.