bd-sprite
Φωτο: Pixabay

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με βροχές και ισχυρές καταιγίδες

Σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπεται επιδείνωση του καιρού σήμερα και αύριο.

Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα σήμερα και αύριο (19/7), με βροχές και ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους, σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πιο αναλυτικά, τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν σήμερα Κυριακή, την Ήπειρο, τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη δυτική Στερεά και τις βορειότερες περιοχές της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας.

Αύριο Δευτέρα, μέχρι τις απογευματινές ώρες θα επηρεάσουν τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες.

 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίθριος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές

Τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, με γρήγορη βελτίωση. Βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Αιγαίο, με σταδιακό περιορισμό των φαινομένων στην Κρήτη. Ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγες νεφώσεις με πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων βροχών

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά και τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά. Βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Σχετικά αυξημένες συγκεντρώσεις Σαχαριανής σκόνης.