bd-sprite
Φωτο: George Vitsaras / SOOC

Επίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Αττικής Οδού, οκτώ συλλήψεις

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η αστυνομία, οι άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στα γραφεία και σε όχημα της εταιρίας και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Επίθεση με βαριοπούλες σημειώθηκε τα ξημερώματα στο εποπτείο της Αττικής Οδού στην έξοδο 4. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στα γραφεία και σε όχημα της εταιρίας και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την αστυνομία, έχουν προσαχθεί και οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ οκτώ άτομα. Σημειώνεται, ότι χθες το βράδυ, μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια έξω από τα γραφεία της Πολιτικής Προστασίας, στη λεωφόρο Κηφισίας.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένη κίνηση σε εθνικές οδούς και ΚΤΕΛ εν όψει της εξόδου του Πάσχα

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τροχαίας από τις 06:00 τη Μεγάλη Τετάρτη μέχρι τις 06:00 σήμερα, 47.343 οχήματα έχουν περάσει τα διόδια προς Κόρινθο και 35.485 προς Λαμία. Πάνω από 400 δρομολόγια σήμερα στα ΚΤΕΛ Αθηνών.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχουν γίνει 9 προφυλακίσεις μέχρι τώρα για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Η δεύτερη προφυλάκιση από την σημερινή διαδικασία και ένατη για την υπόθεση, αφορά 22χρονο, που σύμφωνα με την δικογραφία είχε ενεργό ρόλο στα επεισόδια έξω από το γήπεδο στο Ρέντη, όπου χτυπήθηκε θανάσιμα με ναυτική φωτοβολίδα ο αστυνομικός.