ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:15:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και επίσημα περνάει η παραχώρηση της Αττικής Οδού

Ο όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με προσφορά 3,27 δισ. ευρώ θα αναλάβει την λειτουργία, συντήρηση και εκμετάλλευση του αυτοκινητόδρομου για 25 χρόνια. Ως επιλαχόντας επενδυτής προκρίθηκε το σχήμα της Mytilineos.
volos_limani
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Λιμάνι Βόλου: Στις 28 Σεπτεμβρίου ανοίγουν οι οικονομικές προσφορές

Την ερχόμενη Πέμπτη 14/9 το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ ανοίγει τον φάκελο με τα νομιμοποιητικά έγγραφα του διαγωνισμού για το λιμάνι του Βόλου και ανακηρύσσει τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ προτιμητέο ανάδοχο για την Αττική Οδό.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αττική Οδός: Πώς φθάσαμε στο τίμημα - μαμούθ των 3,27 δισ. ευρώ

Η δεύτερη κόντρα Περιστέρη με Vinci και Μυτιληναίο για τους μεγάλους δρόμους και τα 500.000 ευρώ που έκριναν τον νικητή. Ο προβληματισμός για τα ανοίγματα της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και η απάντηση της εταιρείας που δεν ανησυχεί.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ώρα της αλήθειας για την Αττική Οδό: Προσδοκίες για τίμημα - ρεκόρ

Ανοίγουν σήμερα οι προσφορές των έξι διεκδικητών. Ενδεχομένως και σήμερα να ανακηρυχθεί ο ανάδοχος της νέας 25ετούς σύμβασης παραχώρησης. Το τίμημα ενδέχεται να ξεπεράσει ακόμη και τα 2 δισ. ευρώ.
:
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Κόφτης Μητσοτάκη για ΔΕΘ, το deal του Θέματος, η Αττική Οδός και τα λαϊκά ομόλογα

Γιατί ο πρωθυπουργός ζήτησε περιορισμένες συμμετοχές στη ΔΕΘ, η εξαγορά με... δόσεις, το έντοκο και οι τράπεζες, η αντίστροφη μέτρηση για την Αττική Οδό, τι είπε ο Σταϊκούρας για τις αυξήσεις διοδίων και οι πωλήσεις στα σούπερ μάρκετ.
Nea-Taytotita
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Οι ταυτότητες, οι νέες μπίζνες του Mr Watt+Volt και τα μυστήρια του E-shop

Γιατί βολεύουν το πολιτικό σύστημα οι λαϊκές αντιδράσεις κατά των ταυτοτήτων, ανοίγουν οι προσφορές για Αττική Οδό, η νέα εταιρεία του Τάσου Παπαναγιώτου της Watt+Volt και η έλλειψη στοιχείων για το E-shop.
Stefanos Kasselakis, SYRIZA
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το τσουνάμι Κασσελάκη, η απόκρουση των αυξήσεων στα διόδια και η Αττική Οδός

Ο αυτοδημιούργητος της... Εκάλης που σαρώνει επικοινωνιακά τα πάντα, η μετάθεση των αυξήσεων στα διόδια για το 2023, αντίστροφη μέτρηση για την Αττική Οδό, η αντεπίθεση του e-fresh.gr και οι οικονομικές σχέσεις με την Παλαιστίνη.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξεκινούν έργα ανακατασκευής στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της Αττικής Οδού

Βάσει της σχετικής σύμβασης που υπεγράφη πρόσφατα θα εκτελεστούν εργασίες επισκευής και κατασκευής τριγωνικών ρείθρων και στερεών εγκιβωτισμού σε τμήματα που κρίνονται απαραίτητα για την ευστάθεια της οδού.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αύξηση των διοδίων ζητούν οι παραχωρησιούχοι, αντίδραση από υπ. Υποδομών

Οι παραχωρησιούχοι ζήτησαν συνάντηση με θέμα την αναπροσαρμογή διοδίων τελών για το έτος 2023. Θα εξαντληθεί κάθε δυνατότητα για να βρεθεί μια ρεαλιστική λύση χωρίς να επιβαρυνθούν οι πολίτες ανέφερε το υπουργείο.