bd-sprite

Ειδική έκδοση από Alpha Bank για την παρουσία της στο κέντρο της Αθήνας

Η Alpha Bank προσφέρει την έκδοση «Οικοδομικό τετράγωνο 19. Η παρουσία της Alpha Bank στο κέντρο της Αθήνας». Στην έκδοση παρουσιάζεται η ιστορία των κτιρίων διοίκησης της τράπεζας.

Την ειδική έκδοση «Οικοδομικό τετράγωνο 19. Η παρουσία της Alpha Bank στο κέντρο της Αθήνας» προσφέρει η Alpha Bank. Στα επτά κεφάλαια του βιβλίου εξιστορείται η πορεία του Οικοδομικού Τετραγώνου 19 της Αθήνας, μεγάλο μέρος του οποίου καταλαμβάνουν τα κτίρια της Alpha Bank: Κτίριο ∆ιοίκησης της Alpha Bank (Σταδίου 40), κτίρια της Ιονικής (Πεσμαζόγλου 12) και της Λαϊκής Τράπεζας (Πανεπιστημίου 45) και Κτίριο Νικολούδη (Πανεπιστημίου 41).

Για ολόκληρο τον Ιανουάριο, η Alpha Bank προσφέρει την έκδοση «Οικοδομικό τετράγωνο 19. Η παρουσία της Alpha Bank στο κέντρο της Αθήνας» με έκπτωση 40%. 

Αξιοποιώντας αρχειακό υλικό, δημοσιεύματα, ιστορικές πηγές, αλλά και σύγχρονες φωτογραφικές λήψεις, ο αρχιτέκτονας και ομότιμος καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ∆ημήτρης Φιλιππίδης παρουσιάζει την εξέλιξη της αρχιτεκτονικής πλευράς του κέντρου της πόλης και των εν λόγω οικοδομημάτων από το 1830 έως το 2006, μέσα από την οποία αναδεικνύεται η ιστορία της Τράπεζας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν την Έκδοση είτε επισκεπτόμενοι τον πολιτιστικό χώρο της Τράπεζας «ALPHA BANK – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ» (Σταδίου 40, ΑΘΗΝΑ) ή το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) www.alphapolitismos.gr/eshop είτε κατόπιν παραγγελίας (τηλ. 210 326 2465, e-mail: infopolitismos@alpha.gr).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Βιβλιοθήκη της Alpha Bank στους αριθμούς τηλεφώνου 210 326 2440 και 210 326 2446. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ